Zabava

Tko tu koga?!

Aside Banners

Je li HBO posterom za šestu sezonu ‘Game of Thronesa’ otkrio sudbinu Jona Snowa?

Piše , Objavljeno

HBO je krenuo u marketinšku kampanju povodom lansiranja šeste sezone popularnih Game of Thronesa, a otvorili su je pravim mindfuckom!

got 2Prije svega upozoravamo sve čitatelje kako ovaj članak sadrži potencijalne spoilere, kako za one koji su gledali finale pete sezone Game of Thronesa, tako i za one koji još nisu! Oni koji su gledali (stvarno, ako nekoga zanima, već je do sada trebao i pogledati, tako da…) sigurno se još uvijek s gorčinom sjećaju trenutka kada su zadrti gadovi iz Night’s Watcha zabili par oštrica svojih mačeva u drobec omiljenog nam Jona Snowa i ostavili ga da umre u snijegu, izdan i sam.

Prvi impuls nam je dakako bio da sada i konačno prestajemo gledati ovu seriju jer takav sadizam trpimo samo u krevetu, ali smo se uspjeli skulirati i pronjuškati što internet kaže o tome. Među hrpetinom raznih teorija, tragova, dokaza i urotničkih fazona nekako se uspjela iskristalizirati ideja kako Jon Snow uistinu jest mrtav, ali da to nije njegov kraj te će se vratiti u seriju posredstvom neke od magija koje kruže svijetom Westerosa. Pedeset smo kuna stavili na Melisandre te nam nije ostalo ništa drugo nego čekati travanj 2016. godine i početak prikazivanja šeste sezone. Pošto je HBO cijelo ovo vrijeme skrivao bilo kakve informacije o sudbini Jona Snowa, od njih nismo očekivali apsolutno, a upravo je zato poster koji su objavili došao kao takvo iznenađenje!

GOT

Što ovo dovraga znači? Je li mrtav ili samo plače krvave suze? Je li nas HBO pokušava navesti na krivi trag ili jasno daju do znanja kako je Snow još uvijek živ? Toliko pitanja, a odgovora ni za lijek… upravo ono što nas najviše i živcira! Znaju kako smo se zakačili za glupu seriju i glupe likove pa nas iskorištavaju na ovako podao način, tjerajući nas da ih mrzimo i zaklinjemo se kako nikada više nećemo pogledati niti jednu epizodu Game of Thronesa, dok u isto vrijeme već zbrajamo dane do nove sezone. Bolje im je stoga da nam vrate Jona jer ako se to ne dogodi, ne odgovaramo za svoje akcije!

TAGOVIGame of Thrones hbo Igra prijestolja jon snow

Komentiraj