Film i TV

Nismo se ovome nadali

Aside Banners

Jerry Seinfeld okupio staru ekipu u razočaravajućem skeču za Super Bowl

Piše , Objavljeno

Osim potpunog demoliranja Hawksa, “rock” nastupa Brune Marsa i nekoliko vrhunskih reklama, ovogodišnji je Super Bowl obilježila i kratka najava za Seinfeldov novi projekt.

seinfeld Prije svega nekoliko dana pisali smo o novom projektu komičara Jerryja Seinfelda, koji nije bio zamišljen kao nastavak serije, ali niti kao nekakva obična reklama. Posebno nas je razveselila vijest da će se u spomenutom projektu pojaviti i Jason “George Costanza” Alexander, te još neki likovi iz proslavljenog sitcoma Seinfeld, što nam je zagolicalo maštu i barem nam na trenutak dalo nadu o ponovnom okupljanju stare ekipe.

Nakon što je tijekom sinoćnjeg Super Bowla puštena kratka najava tog “novog” projekta, možemo zaključiti jedno: ako misle raditi ovakve stvari, bolje da više ne diraju starog Seinfelda i njegove bezvremenske likove. Razočaravajuća predstava Jerryja i Jasona, uz malenu pomoć Waynea Knighta (u seriji glumi Newmana) bila je svojevrsna najava za posebnu epizodu Comedians in Cars Getting Coffee, koja je kao gosta imala fikcionalan lik Georgea Costanze. Cijelu epizodu možete pogledati ovdje, a mi vam donosimo ovaj Super Bowl trailer.

Seinfeld – Super Bowl trailer:

Iako je sve na mjestu, te se popularni dvojac nalazi u legendarnom Tom’s Restaurantu (poslužio kao inspiracija za kafić Monk’s u seriji), cijeli skeč jednostavno izgleda isforsirano i neprirodno. Vidi se da su obojica glumaca jednostavno izašla iz štosa, te da sada samo glume te dobro poznate likove, umjesto da doslovno jesu oni. Niti scenarist Larry David nije se pretjerano pretrgao od posla, tako da nam nakon svega ostaje samo gorak okus u ustima.

I dok je ovim skečom završila ta ‘Seinfeld misterija’, postoje naznake da će se i drugi izmišljeni zaljubljenici u kavu pojaviti u ovoj sve popularnijoj web seriji. Tako bismo u Comedians in Cars Getting Coffee uskoro mogli gledati nekog od popularnih Prijatelja, ili pak legendarnog psihijatra Frasiera. Nadamo se, bez forsiranja…

TAGOVIcomedians in cars getting coffee george costanza jason alexander jerry seinfeld larry david Seinfeld super bowl

Komentiraj