Zabava

Aside Banners

Jesmo ga! Frontlines: Fuel of war

Pomalo smo iznenađeni naslovom �Frontlines� jer očekivali smo kilavu pucačinu koje ne zaslužuje da je odigramo. No, stvari ipak nisu toliko loše...

Piše , Objavljeno

Frontlines:fuel of war

Frontlines:fuel of war

Za početak, “Frontlines” zaista ima neobično kvalitetnu priču za pucačku igru ovog kalibra. Moramo priznati da nas je taj detalj ugodno iznenadio. Naravno, nije riječ o oskarovskom materijalu, ali i dalje smo kroz nivoe napredovali prvenstveno zbog toga jer smo htjeli pogledati završnu animaciju.

što se same igrivosti tiče, i ovdje je riječ o sasvim solidnom naslovu koji će vam pružiti nekoliko sati relativno dobre zabave kombinirane s ponekim inovativnim rješenjima. Zanimljivo je da smo prilikom recenzije “Turning Pointa” konstatirali da “UT” engine pokazuje znakove starenja. Malo ćemo zauzdati tu izjavu jer “Frontlines” je pokazao kako “UT” još uvijek može pokretati sasvim ozbiljne naslove. Kada smo već kod grafike, spomenut ćemo i nešto veće hardverske zahtjeve koji su nas pomalo razočarali jer ovdje ipak nije riječ o igri kao što je “Crysis”.

frontlines

frontlines

Vrijedi istaknuti i gore navedene inovacije. Naime, u svakom trenutku borbu možete učiniti zanimljivijom zahvaljujući “ratnim igračkama” koje samo čekaju da ih koristite u svrhu sveopćeg uništenja. Tu su helići, autići i aviončići na daljinsko upravljanje koji unatoč deminutivima predstavljaju destruktivnu silu s kojom nema zajebancije. Priznajemo da smo se nenadjebivo zabavili koseći neprijatelje uz pomoć autića koji na krovu ima nasađen mini-gun.

Od nedostataka istaknut ćemo relativno ukočen način igre koji pokazuje znakove suhoparne dinamike lišene animacijske podrške koja bi igru učinila daleko većim predmetom uživanja. Sve je to pomalo plastično i nedovoljno dobro animirano, ali unatoč takvim nedostacima, igra i dalje predstavlja jedan solidan pucački naslov koji ćemo vrlo rado odigrati, ali istom ćemo se teško vratiti u poplavi naslova koji su se ili će se tek pojaviti.

Idesh! preporuka
:Solidno, vrijedi odigrati…

TAGOVIfrontlines fuel of war igre pucačina

Komentiraj