Zabava

Aside Banners

Jesmo ga! Medal Of Honor – Airborne

MOH serijal je na gotovo svim platformama postigao nezapamćene uspjehe. Je li isti slučaj i s najnovijim nastavkom, otkrijte u daljnjem tekstu.

Piše , Objavljeno

Stručni gamerski tim Idesh! Magazina odigrao je cijeli novi nastavak jedne od najdugotrajnijih FPS franšiza. Riječ je o gotovo nedostižnom serijalu MOH koji je na gotovo svim platformama postigao nezapamćene uspjehe. Je li isti slučaj i s najnovijim nastavkom, otkrijte u daljnjem tekstu.

Kada igra započne, sve se čini pomalo nabacano i “predrugačije” u odnosu na prethodnike. Naime, cijeli je koncept promijenjen i nezgrapno su (i nepotrebno) ubačeni RPG elementi razvijanja kroz levele koji jednostavno ne nailaze na plodno tlo.

Kroz prva tri levela (od ukupno 6!?!?!) bauljate kao da je Boyd Travers (lik kojeg vodite) slijep i retardiran. Neprecizno napucavanje je iritantno i ne motivira da nastavite igru. Tek kada sakupite iskustvo igra počinje dobivati simpatičnije obrise. Priča je glupava i gotovo nepotrebna jer se sve misije svode na “pobij Nijemce i osvoji checkpoint“.

S druge strane, igra vizualno izgleda prekrasno i zbilja nemamo većih zamjerki. Pojavljuju se bugoviti momenti koji će vjerojatno biti ispravljeni kasnijim patchevima, no ne radi se o nekim neprobavljivim propustima.

Valja spomenuti i poprilično zanimljiv koncept probijanja jedinica prema cilju što daje posebni šarm i igru čini jednim od �najigrivijih� dijelova u seriji. Dodatno ću istaknuti i “replay value” koji igra nedvojbeno ima. Iako je single player mod prekratak, naslov će briljirati u svojoj multiplayer varijanti jer svi potrebni elementi su prisutni.

Idesh preporuka:Iako će iskusniji igrači igru završiti petosatnom igrom i unatoč nekim većim i manjim bugovima, vraćat ćete se i ponovno prelaziti misije jer igrivost je na nivou. Prepourka je umrežiti se i “španati” ovo do sitnih sati.

TAGOVIairborne fps igre medal of honor

Komentiraj