Zabava

Aside Banners

Jesmo ga! Sam & Max – Night of the raving dead

Ovaj put, detektivski dvojac završava u Stuttgartu gdje se obračunavaju sa vampirskim euro-smećem koje pokušava ljude pretvoriti u zombije.

Piše , Objavljeno

Sam & Max – Night of the raving dead

Sam & Max – Night of the raving dead

Do sada već znate što možete očekivati od ovog serijala jer su nas “Ice station Santa” i “Moai better blues” više-manje oduševile, no iako nemamo prevelikih problema sa trećim dijelom avanturističkog serijala, moramo priznati da smo pomalo razočarani trajanjem igre jer ovaj smo nastavak uspjeli završiti u nešto više od tri sata, što je poprilično brzo za jednu avanturu. Moguća su dva razloga:ili mi postajemo pametniji (što je moguće i lako prihvatljivo) ili igra pokazuje trend pada kvalitete zagonetaka.

Sam & Max – Night of the raving dead

Sam & Max – Night of the raving dead

Sam & Max – Night of the raving dead

Mi smo prihvatili prvu opciju jer smo se unatoč trajanju igre odlično zabavili i odigrali nastavak u jednom dahu. Reference su ponovno brojne (Paperboy, europska kinematografija, emo pokret, predsjednički izbori itd.) dok proizvođači pokazuju kako je alat u kojem je igra napravljena odličan i nudi niz inteligentnih rješenja koje znatno poboljšavaju kvalitetu i raznolikost igre što i cijeli doživljaj obogaćuje i diže na jedan viši nivo.

Telltale Games nametnuli su se kao dostojni nasljednici Lucasartsa što već deset igara zaredom opetovano dokazuju, a scenariji postaju sve bolji i zabavniji pretvarajući dvije sezone ove igre u jednu od najboljih avantura svih vremena. Pa zato, skok na službenu stranicu gdje je dostupan i demo.

Idesh! preporuka:Imamo nekih zamjerki, ali unatoč sitnim propustima, riječ je odličnoj igri.

TAGOVIavantura igre Night of the raving dead sam max telltale

Komentiraj