Zabava

Aside Banners

Jesmo ga! The Club

Ako ste se zaželjeli bezumnog prepucavanja u stilu Unreal Tournamenta, The Club bi mogao zadovoljiti vaše prohtjeve.

Piše , Objavljeno

The Club

The Club

“The Club” je pompozno najavljivani moderni shooter koji nas je promotivnim materijalom nabrijao na pucačinu koja će nas zadovoljiti kako grafikom tako i igrivošću. Ipak, nakon sve te pompe ostaje samo činjenica kako je riječ o prekrasno grafički uređenoj igri čija igrivost ipak debelo zaostaje za grafikom. Možda je riječ o tome da nakon samo nekoliko nivoa stvar postaje jednolična i do posljednje ste misije već siti svih tih nivoa koje ste odigrali na prvim terenima.

The Club Trailer

S druge strane, možda je stvar i u tome da “The Club” najbolje funkcionira u svom multiplayer modu, pa single player može zadovoljiti samo najzagriženije perfekcioniste koji pojedine nivoe vole trenirati do savršenstva. Prosječnom igraču naviklom na barem kakvu-takvu priču, ovo će biti premalo.

The Club

The Club

Daleko od toga da Sega i Bizarre Creations nisu obratili pažnju i na priču koja prati glavne protagoniste, ali ta se priča nikako ne odražava na sam gameplay koji se vidljivo ne mijenja od lika do lika. Dakle, možemo konstatirati kako je jedina razlika između osam ponuđenih likova ta da oni različito izgledaju. Isti problem javlja se s razlikom u izdržljivosti, brzini i snazi jer nakon što smo iste nivoe prešli s različitim likovima, nismo osjetili neku drastičnu razliku.

No, ponavljamo, “The Club” je dobra pucačina koja će zadovoljiti ljubitelje žanra, a iz ponuđenog je vidljivo da su se tvorci potrudili pružiti nam sate zabave uz odličnu grafiku i razumne hardverske prohtjeve. Mi smo se brzo zasitili.

Idesh! preporuka:Ako ste voljeli “Unreal Tournament”, vjerojatno će vam se svidjeti i “The Club”. Zadovoljavajuće.

TAGOVIBizarre Creations igre pucačina sega the club

Komentiraj