Zabava

Što je sljedeće, kanibalizam?

Aside Banners

Jesu li otišli predaleko: ‘Grand Theft Auto V’ će podržavati seks s prostitutkama iz prvog lica

Piše , Objavljeno

U nastojanjima da njihove igre budu još eksplicitnije, ekipa iz Rockstara često mora pomicati granice, a izgleda da seks s prostitutkama izaziva više zgražanja od očekivanog!

gta v

O novoj smo verziji Grand Theft Auta V već pisali, a ono najbitnije što valja reći jest da dolazi s podrškom za konzole nove generacije (PS 4 i Xbox One) i PC te da ćete ju od sada moći igrati i iz prvog lica. Internet je prepun gameplay videa koji pokazuju kako će to izgledati, ali veliku pozornost zadnjih par dana izazivaju klipovi u kojima vaš lik radi neke prilično zanimljive radnje. Naime, frajer lagano cruisa gradom (koji, usput, izgleda fenomenalno) i dolazi do prostitutke, trubne joj par puta i ženska dolazi do auta, sjeda u njega i navigira igrača do nekog skrovitog mjesta gdje se baca na posao. Kako to otprilike izgleda pogledajte u sljedećem videu, ali budite upozoreni: taj materijal nije primjeren maloljetnicima!

Grand Theft Auto V – seks sa prostitutkom:

Bome, cura je fino zaronila za 50 dolara, a naravno da je internet odmah poludio za ovakvim seksizmom. Naravno, nema ništa loše u tome što jedna od najpopularnijih igraćih franšiza svih vremena već godinama propagira ekstremno nasilje, ubijanje slučajnih prolaznika, krađe automobila i druga zlodjela, ali seks s prostitutkom iz prvog lica… alarm, alarm, alarm! Tu se povlači crta, jer ne daj bože da tinejdžer nakon 4-5 sati bjesomučnog rokanja poželi posjetiti damu noći i virtualno se olakšati jer će ga upravo to dovesti do ruba i pretvoriti u totalnog sociopata!

 

 

Uglavnom, iz Rockstara se još uvijek nisu službeno oglasili što se tiče ove kontroverzne mogućnosti, ali teško je povjerovati da bi poduzeli neke mjere za ukidanje istih jer im upravo one donose milijune i milijune dolara. Dušebrižnici će se i dalje žaliti i tako im raditi besplatnu reklamu, klinci će i dalje kriomice kupovati igru i upoznavati poremećeni svijet oko njih, a oni nešto odrasliji će u njoj pronalaziti ispušni ventil za sve svoje frustracije…pa čak i one seksualne!

TAGOVIGrand Theft Auto V GTA V igre igrice kurve prostitutke seks seks s kurvama seks sa prostitutkama

Komentiraj