Zabava

Aside Banners

John Rambo ponovno udara!

Dedica Sylvester Stallone vratio nam se u svojoj najkrvavijoj izvedbi. U kina nam uskoro stiže novi Rambo IV koji je zbog količine nasilja i krvi označen kao "Restricted".

Piše , Objavljeno

Na snimanje najnovijeg nastavka Ramba utrošeno je 50 milijuna dolara i nazvan je jednostavno “John Rambo”. Film je sniman u Burmi, a radnja je tipična macho spika u kojoj je Stallone otporan na metke i udarce i može trčati sto trideset kilometara bez predaha.

Nakon burne karijere, vijetnamski veteran John Rambo (Sylvester Stallone) povukao se u mir i tišinu jedne selendre u Tajlandu gdje ubija vrijeme popravljajući brodiće. Naravno uvijek izbjegava nevolje ali one su jednostavno njegova sudbina pa će ubrzo upasti u jednu.

Na vrata mu dolaze kršćanski misionari predvođeni Michaelom Burnettom (Paul Schulze) i Sarah Miller (Julire Benz) kako bi za put do Burme od njega iznajmili čamac. Krenuli su ka Burmi jer su njihovu pomoć tamo trebali seljaci i farmeri koje već desetke godina trpe tiraniju vojske i na rubu su preživljavanja. Dolaskom u selo misionari upadaju u zasjedu zloglasnog generala Tinta. Dio seljana i misionara je ubijen, a ostali su zarobljeni. Vijest uskoro stiže do Ramba koji će voditi akciju spašavanja. Nakon ovog slučaja Rambo je angažiran kao čuvar konvoja misionara i brani ih od napadača. Naravno stvari se opet zapetljavaju i kreće cirkus.

Film dolazi u kina početkom 2008. a dok gledate trailer ne zaboravite da je Stallone 1946. godište!

Idesh! preporuka: masovno ga pljuju, a poznavajući prethodnike ne očekujemo remek djelo. Ipak, ima krvi do koljena i to je za macho tipove poput nas – Zakon!
Redatelj:Sylvester Stallone
Uloge:Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden
Trajanje:nemamo pojma

TAGOVIakcija film rambo stallone

Komentiraj