Zabava

Aside Banners

John Rambo

Znate što je nabolje? Netko stvarno potpisuje scenarij za Ramba 4 i to javno ističe. An-faking-bolivbl!

Piše , Objavljeno

Rambo

Rambo

Rečenica “Sylvester Stallone potpisuje režiju i scenarij za četvrti nastavak o vječnom ratniku Johnu Rambou” ima više riječi nego bi stvarni scenarij trebao imati jer sve što se o radnji filma može reći rezimirat ćemo ovako:”Rambo, Burma, spašavanje, krv, 236 mrtvih“.

Da, Stallone i njegova ekipa (uglavnom on) u devedesetak minuta pobiju točno 236 (slovima dvjesto trideset i šest) neprijateljskih vojnika što, priznat ćete, ne daje dovoljno vremena za razvijanje suvisle priče. No, suvislu priču nismo ni očekivali, očekivali smo stupidnu i krvavu akciju, a Stallone je skupivši muda u kanticu snimio splatter akcić kojeg se ne bi posramili ni nabrijani azijati skloni krvavim obračunima. Daleko od toga da se tu nije mogla ubaciti barem kakva-takva priča, ali kada je John Rambo u igri, tko pita.

Rambo IV

Ono što vi, dragi čitatelji, trebate znati jest da je scenarij prošao kroz dvije verzije. U prvoj, Rambo mirno živi sa ženom i djetetom sve dok mu neo-nacisti ne otmu obitelj. U drugoj, Rambo je, pazite ovo, diplomat UN-a koji se spletom okolnosti pronalazi u talačkoj krizi. Kada u obzir uzmemo koliko je ovo moglo biti glupo, odgovorno tvrdimo kako je posljednja varijanta ujedno i najbolja.

Idesh! preporuka:Ma, naravno. Ipak je ovo Rambo. Rambo, brate!
Redatelj:Sylvester Stallone
Uloge:Sly Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden…
Trajanje:91 minuta

TAGOVIakcija film rambo sylvester stallone

Komentiraj