Zabava

Gle tko se vratio!!!

Aside Banners

Još jedan iznimno bitan lik se vraća u ‘Game of Thrones’, radi li se o novom vladaru Westerosa?

Piše , Objavljeno

Šesta sezona Game of Thronesa je u dosadašnje dvije epizode donijela mnogo iznenađenja i uzbuđenja, a izgleda kako je to samo početak!

got 1Odmah moramo naglasiti kako ovaj članak sadrži određene spoilere, tako da oni koji još nisu pogledali prve dvije epizode šeste sezone Game of Thronesa ili si ne žele pokvariti iznenađenje, slobodno zaobiđu ovu priču i nastave heklati. Nećemo se mi ljutiti. Ostale pak čeka novost koja nije toliko velika kao povratak izgubljenog sina Jona Snowa (ili što je već nastalo nakon što ga je Crvena žena iznimno lijepih grudi vratila u život), ali bi mogla imati iznimno bitan značaj za kompleksnu geopolitičku situaciju u Westerosu.

Nakon pet sezona serije u kojoj se činilo kako uvijek pobjeđuje najveća đubrad i gamad, izgleda kako stvari stoje puno bolje za pozitivce ili barem one koji su malo manje negativni. Brienne je napokon pronašla Sansu Stark, Theon Greyjoy se izvukao iz kandža sadista i novog nam najdražeg negativca Ramsaya, Arya je nakon pol-minute pitalice ipak uspjela prijeći na drugi nivo igre “Kako postati nitko”, a Tyrion se skompao sa zmajevima. Sada je pak mala Maisie Williams (Arya) otkrila kako se u seriju vraća jedan pomalo zaboravljen lik koji bi u budućnosti mogao odigrati iznimno bitnu ulogu u konačnom raspletu igre prijestolja.

got

Na žalost, neće to biti čudnovato uskrsnuće Neda Starka (ili barem njegove lebdeće glave) ili uvid u sadašnji život totalno izignoriranog Gendrya, već povratak Rickona Starka (glumi ga Art Parkinson). Najmlađeg sina Neda Starka smo posljednji put vidjeli na kraju treće sezone, kada ga je Theon Greyjoy navodno spalio zajedno s bratom Branom. Reek je tada ipak naložio dva nepoznata seljačića, a Bran i Rickon su uspjeli pobjeći svatko svojim putem: Bran sa Hodorom i bratom i sestrom Reeds, a Rickon s divljom Oshom. Branovo smo putovanje mogli pratiti kroz četvrtu, a sada očigledno i šestu sezonu, no malom se Rickonu gubi svaki trag. Biti će stoga zanimljivo vidjeti što je klinac radio svo ovo vrijeme, a poznajući situaciju u Westerosu, sumnjamo da je bio na nekakvom višemjesečnom pikniku ispod duge. Možda je postao nindža? O svi vi stari i novi bogovi, da je barem postao nindža!

TAGOVIGame of Thrones Igra prijestolja jon snow serija stark

Komentiraj