Film i TV

Dinosauri još nisu izumrli

Aside Banners

‘Jurassic World 2’ i službeno najavljen za ljeto 2018. godine

Piše , Objavljeno

Već nakon prvog tjedna prikazivanja Jurassic Worlda je bilo sasvim jasno kako će ovaj film dobiti svoj nastavak, a sada znamo i njegov konačni datum.

jurassic worldVjerovali ili ne, Jurassic World trenutno drži treću poziciju na listi filmova s najvećom zaradom svih vremena i to iza nedostižnih Titanica i Avatara, što znači kako je blockbuster o dinosaurima diljem svijeta utržio preko 1,5 milijardi dolara te još uvijek pedantno skuplja novčeke. Malo tko je očekivao ovakav rasplet, ali čim smo saznali rezultate prvog vikenda znali smo jedno: dolazi nam barem još jedan nastavak! Glavešine iz Universal Picturesa nisu dugo čekale sa službenom objavom te vijesti tako da sada znamo kako će Jurassic World 2 naša kina pokoriti već 22. lipnja 2018. godine!

jurassic world 2

Već se zna kako će film napisati redatelj/scenarist prvog dijela Colin Trevorrow i to zajedno sa svojim partnerom Derekom Connollyem, a Steven Spielberg i Frank Marshall će ga producirati. U glavnim će se ulogama još jednom naći Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, a ostali detalji kao niti sam sinopsis nisu poznati. Ipak, već je u Jurassic Worldu posađena dobra kost scenom u kojoj dr. Wu (BD Wong) krade embrije dinosaura i bježi helikopterom s otoka što bi svakako moglo biti itekako znakovito za nastavak. Tko zna, možda se ponovno netko zaigra pa ljutiti T-Rexovi i velociraptori počnu harati New Yorkom ili Los Angelesom!

TAGOVIblockbuster chris pratt colin treborrow Jurassic Park jurassic world nastavak steven spielberg

Komentiraj