Glazba

svuda ga ima

Aside Banners

Justin Timberlake, novi kralj popa, snima s Fincherom

Kada u Google tražilicu upišete „Michael Jackson the king of pop“, vjerojatno će vas pitati „Jeste li mislili: Justin Timberlake“. Kralj je mrtav.

Piše , Objavljeno

Kada u Google tražilicu upišete „Michael Jackson the king of pop“, vjerojatno će vas pitati „Jeste li mislili: Justin Timberlake“. Kralj je mrtav.

Žao nam je, ali vrijeme je za novu eru i dinastiju koju je glavni švaler pop voda najavio još 2006. kada je objavio album FutureSex/LoveSounds. Kreštavo čudovište iz N*Synca postao je glavna bijela faca u mainstream muzici. Prije nekoliko tjedana objavio je prvi singl Suit&Tie s trećeg studijskog albuma 20/20 Experience, a podršku mu daje stari kompić Jay-Z iliti onaj koji pod muda stavlja tetu Beyonce.

Momci su nazvali Justinovog prijatelja Davida Finchera – redateljskog genija krivog za Sedam, Klub boraca i Muškarce koji mrze žene da posluša r’n’b kompoziciju i razmisli kakvi bi joj vizuali odgovarali. Dvojac Fincher-Timberlake neće po prvi put zajedno na filmski set jer su svoju suradnju započeli na Društvenoj mreži (Social Network) – Fincherovoj uspješnici o rođenju Fejsbuka gdje je JT glumio arogantnog Seana Parkera kojeg je, pak, ironično, izvukao iz dreka redizajnom MySpacea.

Kralj popa u fraku i tenisicama ujedno je i najavio popis pjesama s nadolazećeg albuma 20/20 Experience najavljenog za 19. ožujka 2013. na čijoj se naslovnici pojavljuje u neobično formalnom steampunk izdanju. Na albumu je zasad potvrdio Jay-Z-ja i Timbalanda kao stare suradnike sa zajedničkom formulom za viralne uspjehe, ali i J-Roc Harmona te Jamesa Fauntleroya II kao svježe producentske snage.

Lista stvari:

1. Pusher Love Girl
2. Suit & Tie (feat. Jay-Z)
3. Don’t Hold the Wall
4. Strawberry Bubblegum
5. Tunnel Vision
6. Spaceship Coupe
7. That Girl
8. Let the Groove Get In
9. Mirrors
10. Blue Ocean Floor

Justin owna i pivsku industriju

Najpoznatija pivovara na svijetu, belgijsko-brazilska Anheuser-Busch InBev ovih je dana i sama najavila svoje novo „studijsko“ izdanje Bud Light Platinum, a štitit će ga lice Justina Timberlakea. Kako li se štiti pivo, to još treba dokučiti, no pivovara je odlučila da novi brand bude usko vezan uz glazbu, a g. Timberlakea smatraju kreativcem sa stilom, karizmom i držanjem, zbog čega mu povjeravaju svoje novo čedo.

Jednominutna će reklama za ovo pivo biti prikazana na nadolazećoj dodjeli nagrada Grammy, a glazbena podloga bit će joj, a što drugo negoli, Suit&Tie. Pivska korporacija najponosnija na svoje pivo Budweisder (uz Beck’s, Stellu Artois i Coronu) u prvih je jedanaest mjeseci prošle godine uložila 32.1 milijuna dolara u medijsku promociju Platinum izdanja, a suradnja s Timberlakeom nije sasvim nova. Još prije petnaest godina dok je bio član najpopularnijeg boy benda u Americi, snimio je zajedno s četvoricom svojih kompića reklamu o odgovornom i osviještenom ponašanju u konzumaciji piva. Dakako, radilo se o Budweiserovoj reklami, a možete je pogledati ovdje.

TAGOVIdavid fincher justin timberlake

Komentiraj