Film i TV

Aside Banners

Kakve slatke perverzije u novom traileru za Sin City: A Dame to Kill For

Piše , Objavljeno

Ako vam treba objašnjavati što sve možete očekivati od novog Sin Citya, vrijeme je da se vratite u školu i ponovite razred. U suprotnom, uđite i dobro se napasite ovim audio-vizualnim hedonizmom!

sin city

Kako to obično biva s kultnim filmskim ostvarenjima, jedan nastavak nikada nije dovoljan. Na svu sreću, stari Frank Miller ima itekako mnogo aseva u rukavu, a Robert Rodriguez će ga spremno pratiti. Ovaj redateljsko-scenaristički dvojac za ovo nam je ljeto spremio posebnu poslasticu punu pretjeranog nasilja, polugolih ljepotica, kul kitova (nemojte zamjeriti, pokušavamo vratiti riječ “kit” u svakodnevnu uporabu) i prekrasnih stiliziranih crno-bijelih vizuala, s glazbenom podlogom od koje nam se ježe one male dlačice na vratu i one-linerima koje ćemo sanjati narednih 65 godina. Pogađate, Sin City nam je ponovno najdraži grad na svijetu!

sin city 2

O priči nećemo puno, jer smo to već ispucali u prijašnjim najavama, a ako se do sada niste informirali (ponavljamo, za takve se greške padaju razredi!), sve se bitne informacije mogu saznati iz najnovijeg trailera, koji Sin City: A Dame to Kill For lansira direktno na vrh top liste najiščekivanijih filmova sezone. Mislite da pretjerujemo jer nam čiko Miller i njegova banda plaćaju kako bismo ih ovako bezočno reklamirali? Pogledajte sami, pa nam recite da lažemo!

Sin City: A Dame to Kill For – trailer:

Malo cure sline, a? Mrcina Mickey Rourke, Bruce “Reklama za Xbox” Willis, najbolji MILF na svijetu Jessica Alba, najbolji ne-MILF na svijetu Eva Green, drugi najbolji ne-MILF na svijetu Rosario Dawson, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt i hrpa drugih faca koje vrijedi spomenuti, ali bi vjerojatno morali cijeli članak posvetiti samo tome… da, ovo će ljeto biti pakleno vruće!

sin city 3

Službeni datum premijere je 22. kolovoza, a mi se nadamo da će se i naši distributeri potruditi da ovu perverziju pogledamo u tom terminu. Riječima nevinog kockara Johnnya: “Sin City’s where you go in with your eyes open, or you don’t come out at all.

TAGOVIfrank miller Robert Rodriguez Sin City sin city: a dame to kill for stilizirano

Komentiraj