Igre

Dužnost zove čak i Spaceya!

Aside Banners

Stiže novi ‘Call of Duty’, a Kevin Spacey nam u traileru pokazuje kako izgleda napredno ratovanje

Piše , Objavljeno

Glavna faca najave 11. nastavka (valjda je, postalo je nemoguće pobrojati ih) proslavljenog Call of Duty serijala nije niti grafika niti gameplay, već Kevin Spacey!

codJedna od najpopularnijih i najprofitabilnijih franšiza u svijetu igara, Call of Duty, dogurala je do svog 11. nastavka, a nakon Drugog svjetskog rata, modernog ratovanja i black-ops segmenata, došlo je vrijeme za napredne sukobe! Nazvan jednostavno Call of Duty: Advanced Warfare, ovaj nas dio vodi u ne tako daleku 2054. godinu i vrijeme kada napredni, računalni terorizam prijeti cijelom svijetu, a poglavito SAD-u. U ovom će se kaosu najbolje snaći beskompromisni biznismen Jonathan Irons (Kevin Spacey), osoba koja će lažima, prijevarom i trgovinom oružjem pokušati nametnuti svoju viziju demokracije.

Call of Duty: Advanced Warfare – trailer:

Kako smo već navikli, trailer je apsolutno fantastičan i teško je odoljeti i ne zaigrati ovu igru, ali svjesni smo da će se vrlo vjerojatno raditi o istoj predvidljivoj i dosadnoj nebulozi koju smo odigrali već x puta, samo s nabrijanijom i boljom grafikom. Što jest jest, po ovim snimkama izgleda kako su se momci i djevojke u Sledgehammer Gamesu (da, Infinity Ward je “skinut” s ovog projekta) napravili uistinu fenomenalan vizual i nešto što izgleda gotovo kao film, za što se možda pobrinula i faca Kevina Spaceya kao glavnog antagonista.

cod 3

Al’ ajde, iako očekujemo smeće u varijanti za jednog igrača, svima je jasno kako je Call of Duty serijal postao prvenstveno multiplayer igra i na tom području pliva kao riba u vodi, barem što se tiče arkadnog doživljaja. Kada se svemu doda i to da igra izlazi na PC i konzole nove generacije (Xbox One i PS4), jasno je što će se španati po podrumima, mračnim sobicama i tavanima svakog gamera. Da će i ovaj nastavak biti ogroman uspjeh, nema gotovo nikakve sumnje, a u to ćemo se uvjeriti već 4. studenog ove godine kada igra kreće u svoje haranje tržišta!

TAGOVIcall of duty call of duty: advanced warfare fps franšiza igrica kevin spacey pucačina

Komentiraj