Zabava

Aside Banners

Klinac ima 11 godina, glazbeni je producent i totalno je razvalio svoj prvi set pred 10 tisuća ljudi!

Piše , Objavljeno

Sjećate li se što ste radili s 11 godina? Što god to bilo, prilično smo sigurni kako niste puštali svoje stvari pred 10 tisuća rasplesanih partijanera!

dj 2Rhys Toms ima samo 11 godina, dolazi iz Canberre i 3. je svibnja na lokalnom Groovin The Moo festivalu odradio prvi veći javni nastup, puštajući svoj 10-minutni set pred otprilike 10-ak tisuća partijanera. Takvu priliku rijetko kada dobije i ekipa koja se produkcijom glazbe bavi godinama, a pogotovo ne dečko u godinama u kojima su ti Nindža kornjače još uvijek najveći idoli!

Rhys Toms aka Black Summer – reportaža:

Rhys se produkcijom bavi već oko 6 godina, a trenutno ga zanima klasično EDM smeće s primjesama dubstepa. Malo je reći kako je glazba koju ovaj malac trenutno stvara grozna, ali nikako ne treba zaboraviti da se radi o 11-godišnjaku koji ipak izgleda da kuži neke stvari, pogotovo kada se radi o alatima i softveru (govorim iz osobnog iskustva: svaka čast svakome tko uspije savladati softver za produkciju glazbe!) te će imati itekako mnogo vremena da shvati kako svoj talent može iskoristiti za nešto više od jeftinog nabijanja. U svakom slučaju i ovako zvuči bolje od Deadmau5a i sličnih “producenata”, tako da još par godina usavršavanja i pronalaska svog izričaja i možda dobijemo novog genijalca i revolucionara elektroničke glazbe.

Rhys Toms aka Black Summer – Toxic Nirvana @ Groovin Too Moo:

Here it is…Some of Black Summer’s first set….pumping out his original track “Toxic Nirvana” to around 10,000 fans!!!!

Posted by Black Summer on Sunday, May 3, 2015

Rhys i njegova glazba možda nikada ne bi izašli iz kruga bliskih prijatelja da njegov otac nije poslao jednu od danas poznatijih mu stvari, Toxic Nirvana (ime je soooo ’90 rave) na natječaj lokalne radiostanice koja je u klincu prepoznala ogroman potencijal. Iako Rhys Toms zvuči fenomenalno samo po sebi, trebalo je smisliti neko scensko ime, a metodom “što prvo vidim” odlučeno je da to bude Black Summer. Nije loše, nije loše… Nakon par puštanja na radiju, Rhys je pozvan kao gost izvođač na Groovin The Moo festivalu gdje je u svojih par minuta oduševio okupljeno mnoštvo, a za nekoga u tim godinama vjerojatno nema veće motivacije. Malac je u svakom slučaju totalno cool i definitivno je jako dobro iskoristio svojih kratkih 11 godina na ovoj planeti, a mi mu želimo puno sreće u nastavku karijere… imamo velika očekivanja od njega!

TAGOVIblack summer čudo od djeteta dj Elektronska glazba emd Prodigy producent rhys toms

Komentiraj