Zabava

Aside Banners

50 Cent u Domu – ne popravnom nego sportova

Zagreb ili preciznije Dom Sportova, 3. prosinca ugostit će mega-uber-vau-beng-beng-devetputaupucanu američku rap zvijezdu 50 Centa

Piše , Objavljeno

Dok Hrvati željno iščekuju dolazak zvijezde, 50 ponovno pokušava probuditi strasti tvrdeći kako je naziv novog nasovog (Nas je njujorški reper koji je između ostalog ubrložio Kelis) albuma “Nigger� jednostavno glup i jadan. Znači li to da Fifti ponovno privlači pažnju na sebe stvarajući novi “beef�? Naravno. A za to postoji i jako dobar razlog.

Pogledajte Fiftija kako reklamira novi nabrijani Pontiac G8 u svom spotu “Amusement Park�…

prvo je odvede u trgovinu slatkišima, a zatim u zabavni park. Nadajmo se kako će do idućeg albuma nešto i ubosti…

Nakon što je prije nepuna dva mjeseca izbacio album “Curtis� i obećao da će se povući iz šoubiznisa ako ga Kanye West “nadjebe� u prodaji albuma, 50 najavljuje kako će do trećeg mjeseca iduće godine izbaciti još jedan album i to onaj znakovita imena “Before I Self Destruct� iako je u tobožnjem suparništvu popušio big tajm. Obećanje kako se radi o posljednjem albumu djeluje uvjerljivo kao Ivić Pašalić kada otvori usta. Medijska patka koju su osmislili Fifti i Kanye dobiva i dodatnu dimenziju apsurda ako je povjerovati informaciji kako će jedan od gostiju na novom albumu biti i donedavni suparnik, gospodin West.

Sve u svemu, čeka nas pravi šou kada se u gradu pojave Fiftika i njegova svita. Stoga, u kupnju karata i nadajmo se kako nas Curtis neće iznevjeriti i odgoditi koncert.

Ovo uključuje i vaš novac

TAGOVI50 cent hip hop kanye west koncert rap

Komentiraj