Zabava

bronsolinho se vratio!

Banner 300

Kulinarski web serijal F*CK THAT’S DELICIOUS i Action Bronson se vraćaju jači nego ikad

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Nekoć smo na VICE TV-u gledali F*ck, That’s Delicious, web-serijal o životu i hedonizmu Actiona Bronsona, njujorškog repera koji nas je oduvijek oduševljavao svojom personom. Putovao je svijetom i jeo je sve – od najfinijih pršuta do tetinih bureka. Njegov IG račun se zove @bambambaklava, porijeklom je Albanac i poznaje svijet vrhunske kuhinje. Osim hip hop karijere bio je i kuhar.

Bio je poznat po svojoj velikoj bradi, ali i punijoj figuri. Nakon što je dobio dijete, odlučio se pobrinuti za svoje tijelo te je uložio nevjerojatan trud u teretani, a svakog mjeseca je u sve većoj i većoj formi. I sve to je počeo kad je čitav svijet bio u raspadu. Početak pandemije za Action Bronsona označava novu stranicu u njegovom životu.

Oduvijek je bio poduzetan, a uspio se izboriti da snimi i distribuira petu sezonu serije F*ck, That’s Delicious neovisno o Viceu. U prvoj epizodi kuha punjene lignje na sicilijanski način, zajedno sa svojim trenerom. Za razliku od prijašnjih sezona, sad zasluži svaki obrok. Bar on to tako kaže.

.

TAGOVIAction Bronson hrana ukusno