Glazba

Svaka čast!

Aside Banners

Pogledajte genijalni interaktivni spot za ‘Like a Rolling Stone’ Boba Dylana

Piše , Objavljeno

Gotovo 50 godina nakon što je prvi put snimljena, jedna od najznačajnijih pjesama u povijesti rocka dobila je svoj prvi službeni spot. I to kakav spot!

bob dylan

Jedan od najvećih živućih glazbenika, američka legenda Bob Dylan, davne je 1965. godine snimio singl Like a Rolling Stone, koji je vrlo brzo postao hit, a danas, 50 godina kasnije, s pravom se smatra jednom od najznačajnijih pjesama u povijesti rocka, a i glazbe općenito. Prava je nepravda stoga što ova himna slobodnog duha nikada nije dobila svoju službenu spotovsku verziju.

Ekipa s multimedijalne platforme Interlude odlučila je ispraviti ovaj grijeh, te snimiti neobičan i genijalan interaktivni spot, u kojem su pomoć potražili od nekih poznatih i popularnih američkih televizijskih ličnosti, koje… ma bolje da provjerite sami!

Bob Dylan – Like a Rolling Stone:

Gledatelj spota na odabir ima ukupno 16 TV programa, na kojima likovi iz pravih sportskih, dokumentarnih, informativnih i reality emisija sync-dubaju kultnu Dylanovu pjesmu.

Ovaj je spot dio velike predbožićne promocije novog seta za kolekcionare The Complete Album Collection Volume 1, koji sadrži nevjerojatna 47 CD-a, a postoji i limitirana USB verzija u obliku usne harmonike, na kojoj se nalaze sve Dylanove pjesme u MP3 i FLAC formatu. Ufff, kakav bi to bio božićni poklon!

TAGOVIbob dylan interaktivni spot interlude like a rolling stone rock pjesma spotovi video spot

Komentiraj