Film i TV

Los Vampiros Mexicanos!

Aside Banners

Kultni horor Od sumraka do zore nastavlja se kao TV serija!

Piše , Objavljeno

Od sumraka do zore je u zvijezde lansirao nekoliko od svojih glavnih aktera, a sada nam Robert Rodriguez donosi istu priču, ali u formatu serije!

od sumraka do zore

Redatelj, scenarist, skladatelj, glumac i producent, a sada i vlasnik kabelske TV mreže, Robert Rodriguez jednostavno želi sve! Nedavno se udružio s tvrtkom FactoryMade Ventures i u pogon se sprema pustiti El Rey Network, program kabelske televizije koji prvenstveno cilja na latinoameričku publiku. No nije Rodriguez od jučer, pa će tako kao pravi biznismen svojim prvim velikim projektom pokušati što više proširiti gledateljsku demografiju.

Naime, ovaj je tjedan i službeno započelo snimanje From Dusk Till Dawn: The Series, serije temeljene na kultnom akcijskom hororu iz 1996. godine, koji je u zvijezde lansirao Georgea Clooneyja, te još više pomogao karijerama Quentina Tarantina i samoga Rodrigueza. On je režirao, napisao, producirao, montirao i obavio još barem 10-ak drugih poslova na samome filmu, što mu kasnije postao i svojevrsni zaštitni znak. Sada je pak stvorio i producirao seriju od ukupno 10 jednosatnih nastavaka, od kojih će sam režirati prva dva. Za showrunnera je odabrao Carlosa Cota ( 24, Heroji, Nikita…), a ostatak ekipe uglavnom čine ljudi koji su s Rodriguezom već radili na nekim prijašnjim projektima.

Što se tiče priče, ona će se vrlo čvrsto bazirati na onoj filmskoj, ali će biti proširena u svakom pogledu: od karakternog razvoja likova do produbljivanja radnje. Nemilosrdnu braću Setha i Richieja Gecka, koje su u filmu utjelovili Clooney i Tarantino, u seriji će igrati D. J. Cotrona (G.I.Joe: Retaliation) i Zane Holtz (Holes, The Perks of Being a Wallflower). Uz njih će bitne uloge imati Jesse Garcia (Sons of Anarchy) i legendarni Don Johnson, kao dvojica šerifa u lovu na zloglasnu braću i vjerojatne suborce u ratu protiv vampira. Jedina nedoumica ostaje koja će seksi Meksikanka reprizirati sada već kultnu ulogu Salme Hayek, ali vjerujemo da će Rodriguez odabrati pravoga komada!

Ne bismo imali ništa protiv da Hayekica reprizira svoju ulogu. Godine su ju bome pomazile...

Ne bismo imali ništa protiv da Hayekica reprizira svoju ulogu…

El Rey Network bi sa svojim radom trebao krenuti već u prosincu ove godine, a publika bi From Dusk Till Dawn: The Series mogla gledati već krajem prvog kvartala iduće godine. Nadamo se da će nekako naći put i do naših malih ekrana…

TAGOVIFrom Dusk Till Dawn From Dusk Till Dawn: The Series horor od sumraka do zore Robert Rodriguez serija serija po filmu

Komentiraj