Film i TV

Retro-manija

Aside Banners

Kultni likovi iz arkadnih igara osvajaju naš planet u prvom traileru za ‘Pixels’

Piše , Objavljeno

Kako je retro još uvijek u modi, a moderne tehnologije dopuštaju da se snimi apsolutno svaka ideja, koliko god ona bizarna bila, film poput Pixelsa bio je samo pitanje vremena!

pixels 1Kako priča kaže, u poruci koju su lideri i veliki mislioci naše planete poslali u svemir, među svim divnim skladbama, video isječcima i dokumentima, svoje je mjesto pronašlo i nekoliko kultnih arkadnih igara, tek toliko da vanzemaljski oblici života skuže koliko smo mi napredni i raznovrsni. Iako su šanse da itko presretne te signale bile uistinu mikroskopske, netko ili nešto u bespućima svemira je ipak naletio na njih i shvatio ih na sasvim krivi način: kao poziv na rat! Tu otprilike počinje radnja filma Pixels, SF komedije koja obrađuje hipotetsku (jaaaako hipotetsku) mogućnost da nas alieni napadnu uz pomoć likova iz pretpotopnih igrica!

Pixels – trailer:

Donkey Kongu, Centipedeu i naravno Pac-Manu će se morati suprotstaviti predsjednik SAD-a kojeg glumi Kevin James (?!) i njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva, prvak u starim arkadnim igrama i zadnja nada čovječanstva, lik kojeg igra Adam Sandler. Da, Sandler se nekako uspio uguziti u ovaj projekt (zapravo, to manje više JE njegov projekt) i vjerojatno ga osuditi na propast, ali možda stvar uspiju izvući sporednjaci, među kojima su i Josh Gad, Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Jane Krakowski, Brian Cox i Sean Bean. Iako bismo na prvu rekli kako je ovo projekt kao stvoren za Rolanda Emmericha, ipak malo tko može spojiti komediju i SF na način na koji to radi stari majstor Chris Columbus. Teško je išta suditi na osnovu prvog trailera pa ćemo pričekati 12. kolovoza da vidimo hoće li biti uspjeh ili totalna katastrofa!

TAGOVIadam sandler arkadne igrice chris columbus igrice kevin james komedija pixels retro sf

Komentiraj