Film i TV

Cut it out!

Aside Banners

Legendarna ‘Puna kuća’ dobiva novu sezonu, a sada smo dobili i prvi teaser

Piše , Objavljeno

Iako se često sprdamo s Punom kućom i s pravom ju smatramo jednom od najiritantnijih serija ikada, ima određeni šarm pomiješan s nostalgijom zbog kojeg želimo gledati novu sezonu.

puna 1Možda zato što smo bili klinci kada smo ju prvi put gledali, a možda i zato jer je bila među prvim američkim humorističnim serijama koje su se prikazivali na našoj televiziji (uz druge klasike poput Korak po korak, Potpunih stranaca i Bračnih voda), ali Puna kuća je oduvijek imala posebno mjesto u našim srcima. Tek smo mnogo godina kasnije u bjesomučnim reprizama naših dalekovidnica uistinu uvidjeli koliko je ova serija zapravo bila iritantna i nimalo smiješna, a njezini likovi i poruke koje su nosili providni i dječački naivni, ali ipak se održao određeni šarm zbog kojeg nam je bilo toplo oko srca ponovno vidjeti dogodovštine obitelji Tanner. Možda je to samo nostalgija, ali nismo ostali ravnodušni niti na najavu kako nam 2016. godine, dobrih dva desetljeća nakon prestanka prikazivanja originala, dolazi i svojevrsni nastavak u obliku skraćene sezone od 13 nastavaka, a sada smo dobili i prvi pogled na tu Puniju kuću!

Fuller House – teaser:

Iako se u teaseru ne vidi nitko od glavnih likova, možemo im čuti glasove i neke od njihovih najlegendarnijih rečenica, uz kratko putovanje po legendarnim lokacijama i sobama ugodne kućice u predgrađu San Francisca. Priča će se ovoga puta vrtiti oko D.J. Tanner (Candace Cameron), koja se vraća u svoju obiteljski dom i zajedno sa sestrom Stephanie (Jodie Sweetin) i najboljom prijateljicom Kimmy (Andrea Barber) pokušava odgojiti svoje troje djece. Naravno, pomoći će im i tata Danny (Bob Saget) te ujaci Joey (Dave Coulier) i Jesse (John Stamos), a jedina koja će nedostajati je malena Michelle (koju su glumile sestre Olsen). Neka, ionako su bile slatke samo dok su bile male! U svakom slučaju, Netflix će sve epizode Punije kuće emitirati već 26. veljače 2016. godine, a mi to nećemo propustiti!

TAGOVIfull house fuller house klasik Netflix nostalgija puna kuća punija kuća serija tanner

Komentiraj