Film i TV

Vraća li nam se Ash?

Aside Banners

Legendarni Bruce Campbell potvrdio da se radi Army of Darkness 2

Piše , Objavljeno

Nakon punih 20 godina iščekivanja, fanovi kultnog Evil Dead serijala mogu se početi veseliti, jer izgleda da nam uskoro dolazi novi nastavak sage o neuništivom Ashu!

army of darkness 2

Sam Raimi nam je 80-ih godina prošlog stoljeća donio Evil Dead, 90-ih je vladao Army of Darkness, a novi je milenij obilježio njegov rad na… Spidermanu? Ne, to ne može biti točno… Čovjek koji nas je upoznao s legendarnim Bruceom Campbellom i njegovim svevremenskim portretom Asha, običnog tipa koji se mora boriti protiv hordi demona motorkom namontiranom na batrljak ruke, zadnjih je 10-ak godina radio jedva gledljivu trilogiju o Spidermanu?

Fanovi su dugi niz godina čekali da se Raimi i Campbell napokon opamete, sjednu i porazgovaraju o radu na novom nastavku fantasy-horor komedija, koje su mnogima obilježile djetinjstvo. Prošli je mjesec tako redatelju Evil Dead remakea, Fedeu Alvarezu, slučajno iscurilo da je Raimi fokusiran na Army of Darkness 2, što je na nedavnoj stip-konvenciji u Nashvilleu potvrdio i sam Campbell.

Zadnji nastavak je bio prije dvadeset godina. Jednostavno se nisam žurio. Sam Raimi je zauzet snimanjem najvećih filmova u Hollywoodu. I ja sam bio zauzet,” rekao je Campbell, lagavši kroz svoja pogana usta, jer znamo da nije radio praktički ništa. “No, sada više nisam. Zato sam i ovdje. I Ash bi trebao ponekad stati da ulovi dah. Možda bismo mogli napraviti nešto takvo. To bi bilo uzbudljivo. Borba u staračkoj hodalici. To bi bilo u redu. Udarite ih svojim štapom. Pravite se da imate srčani udar, prevarite zombije. Sviđa mi se to.” Iako je do tog trenutka sve zvučalo kao šala, Campbell je svoje izlaganje završio riječima: “U redu gospodine, moj odgovor je DA!“, čime je jasno suflirao Raimiju da je spreman na rad.

Ovi nam stop-motion kosturi i demoni još uvijek tjeraju strah u kosti

Ovi nam stop-motion kosturi i demoni još uvijek tjeraju strah u kosti

Kako će se stvari dalje razvijati, teško je predvidjeti. Karijere ove dvojice hollywoodskih legendi ne razvijaju se pretjerano bajno (Campbellova stagnira već… pa dvadeset godina!), a Evil Dead serijal još uvijek ima vrlo jaku podršku među filmofilima, te i dalje slovi kao jedan od kultnih serijala prošloga stoljeća. Nadamo se da će se odgovorne strane dogovoriti, jer ne bi nam smetalo da ponovno vidimo neuništivog Asha u akciji…

TAGOVIarmy of darkness Bruce Campbell evil dead fantasy horor novi nastavak evil deada remake sam reimi

Komentiraj