Zabava

Bolja budućnost

Aside Banners

Legendarni Michael J. Fox i Christopher Lloyd se vraćaju u budućnost s Toyotom

Piše , Objavljeno

Svega je par dana ostalo do mitskog 21. listopada, a mnoge velike kompanije upravo u tom datumu vide priliku za velikom reklamom. Toyota ide prva!

"Back to the Future II" (1989)Ako vam uopće nije jasno što znači ova hrpa riječi iznad, vrijeme je da ispolirate svoje filmsko znanje i čim prije pogledate sva tri nastavka proslavljenog serijala Povratak u budućnost, a posebnu pozornost biste trebali obratiti na drugi dio, kada Marty McFly (Michael J. Fox) i Doc Brown (Christopher Lloyd) odlaze u budućnost koja je, vidi vraga, upravo 21. listopada 2015. godine! Da, ovaj je datum postao svojevrsni pop-kulturni simbol i masa ljudi će ga uistinu proslaviti, a priliku za dobrom zaradom i reklamom u svemu tome vide i velike svjetske kompanije.

Naravno, najviše bi se okoristiti mogle tvrtke koje su stvarno i reklamirane u tom filmskom klasiku iz 1989. godine, poput AT&T, Mattela, Pepsi Cole i Nikea (još čekamo njihove samovezajuće tenisice), a priliku neće propustiti niti Toyota koja je već izbacila kratki teaser video svoje nove reklamne kampanje. U ovih 40-ak sekundi Doc i Marty (ili Christopher i Michael, kako god vam draže) sjede u zalogajnici i pričaju o tome koliko je budućnost uistinu drugačija od one koju su njih dvojica portretirali.

Diner: Back to the Future – teaser:

Cijeli će video svjetlo dana ugledati 21. listopada, a zapravo se radi o svojevrsnoj reklami za novu i revolucionarnu Toyotu Mirai, automobil pokretan na vodik koji će se uskoro naći u limitiranoj prodaji u SAD-u. Ovim automobilom Toyota pokušava lobirati kod odgovornih strana da podrže vozila na ovakav i električni pogon, a cilj im je gotovo u potpunosti istisnuti fosilna goriva do 2050. godine. Na žalost, infrastruktura za električna, a pogotovo hidrogenska vozila je iznimno slaba, pa se nadamo kako će se to u skorijoj budućnosti promijeniti. Tko zna, možda Doc i Marty uvjere neku tamo glavešinu da je možda došlo vrijeme da se povuku neki odlučni potezi!

TAGOVIchristopher lloyd hidrogenska vozila michael j. fox pogon na vodik povratak u budućnost reklama toyota toyota mirai

Komentiraj