Film i TV

Svi smo mi prijatelji!

Aside Banners

Legendarni ‘Prijatelji’ se vraćaju na male ekrane, ali ne onako kako smo se nadali

Piše , Objavljeno

Od dana kada je serija prestala sa snimanjem, fanovi su se nadali kako će se Prijatelji ponovno okupiti. Sada će se to napokon i dogoditi. Donekle.

friendsKada su se te davne 2004. godine Ross, Rachel, Joey, Phoebe, Monica i Chandler posljednji put susreli u legendarnom stanu u New Yorku, oprostili se i krenuli svatko svojim putem, i službeno je završila jedna od najljepših televizijskih priča svih vremena. Dobrih (pa čak i boljih) humorističnih serija je bilo i prije i nakon Prijatelja, ali malo koja je imala takvu toplinu i atmosferu koja nam nije dosadila niti nakon 10 sezona (najbolji dokaz su “kopije” poput The Big Bang Theorya i How I Met Your Mother, koje su već nakon pete sezone izgubile većinu svog šarma). Upravo zato fanovi već više od deset godina zazivaju povratak svojih omiljenih likova na male ekrane, a sada izgleda kako će se to i dogoditi.

Na žalost, nakon ove lijepe vijesti nam odmah slijedi jedna ružna, a to je da nećemo gledati novu sezonu, pa čak niti nekakav specijal, već je riječ o svojevrsnom okupljanju u čast velikog TV redatelja Jamesa Burrowsa, koji je nedavno režirao svoju 1000. televizijsku epizodu. NBC će mu zbog tog dostignuća prirediti specijalnu emisiju, u kojoj će gostovati i mnogi glumci/likovi koje je režirao, među ostalima i ekipa iz Taxija, Cheersa, Will & Grace, Frasiera, The Big Bang Theorya i pogađate… Prijatelja!

friends 2

Kakav će koncept emisije biti još je uvijek nepoznanica, a veliko je pitanje hoće li se Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer uopće naći na istom mjestu u isto vrijeme, jer iako ih baš ne viđamo prečesto na malim i velikim ekranima, navodno svi imaju popunjene termine. Nadamo se kako će ipak uspjeti izdvojiti koji dan za ovakvu priliku i svi zajedno sjesti i porazgovarati o svim onim lijepim trenucima iz Prijatelja, a tko zna… možda se uspije srediti i neko kupanje u fontani i chillanje na Central Perk kauču.

TAGOVIfriends humoristična serija Prijatelji reunion serija sitcom special specijalna emisija

Komentiraj