Film i TV

Napokon složili film

Aside Banners

Legići rasturaju u novoj najavi za The LEGO Movie

Piše , Objavljeno

Kao klinci smo sanjali animirani film o omiljenim nam legićima, a 2014. je godina kada će nam se ti snovi napokon i ostvariti. Nikada nije kasno za naše unutarnje dijete!

lego film

Gotovo je nevjerojatno da sve ove godine jedna od najpopularnijih igračka na svijetu nije imala svoj vlastiti film. Dovraga, pa čak je i Potapanje brodova dobilo visokobudžetnu hollywoodsku ekranizaciju! Ali eto, LEGO kockice su ponovno u modi, a CGI tehnologija dopušta znatno lakše animiranje kompliciranih sekvenci, tako da više nema prepreka snimanju prvog dugometražnog LEGO filma!

I bome, ono što možemo vidjeti iz zadnjeg trailera naprosto nas je oduševilo! Priča o običnom, ali vrlo entuzijastičnom legiću Emmetu (Chris Pratt), koji se slučajno nađe u društvu zgodne Lucy (Elizabeth Banks) i čarobnjaka Vitruviusa (Morgan Freeeman), te kreće u borbu protiv zlog Lorda Businessa (Will Ferrell) prepuna je raznih pop kulturnih referenci, ludih scena i slavnih glasova (Liam Neeson, Channing Tatum, Jonah Hill i mnogi drugi), a posebno nas je oduševio Will Arnett u ulozi Batmana.

The LEGO® Movie – trailer:

Na ovaj ćemo unikatni animirani film morati pričekati do 7. veljače iduće godine, kada će nam se napokon ostvariti san iz djetinjstva!

TAGOVIanimirani film kockice lego lego animirani film LEGO film

Komentiraj