Film i TV

Liam Neeson udara jako i nemilosrdno

Aside Banners

Liam Neeson protiv otmičara aviona, vojske i samoga sebe u trileru Non-Stop

Piše , Objavljeno

Liam Neeson je nekoć slovio kao pitomi karakterni glumac, ali se u zadnjih pet godina pretvorio u pravu akcijsku superzvijezdu. A kada je nešto dobro, ne valja popravljati!

non-stop

Kakav Bruce Willis, Vin Diesel ili Jason Statham!? U gradu je novi šerif i ime mu je Liam Neeson! Svašta je taj u karijeri odglumio, od Schindlera s listom do Qui-Gon Jinna, ali u proteklih se nekoliko godina okrenuo u potpunosti akcijski orijentiranim ulogama. Otimali su mu kćer, ženu i identitet, a on ih je uvijek pronašao i likvidirao neviđenom mirnoćom i efikasnošću. Nema kod njega puno prtljanja: cap pod rebra, bam u glavu i možeš se pozdraviti s vratnom kralježnicom…

U svojoj najnovijoj akcijskoj eskapadi Non-Stop Neeson glumi američkog zračnog šerifa (nemojte nam zamjeriti na prijevodu), odgovornog za sigurnost prekooceanskog leta London – New York. Negdje visoko iznad Atlantika počinje dobivati čudne poruke na mobitel, u kojima nepoznat netko traži isplatu 150 milijuna dolara, ili će početi ubijati po jednog putnika svakih 20 minuta. Naravno, Neeson odmah kreće u borbu protiv vremena, nepoznate prijetnje, a uskoro i svih putnika aviona, američke vojske i… samoga sebe! Pffff, nema veze, ako itko to može podnijeti, onda je to on!

Non-Stop trailer:

Mora se priznati da ne izgleda loše, premda lagano nabijemo produkciju na onu stvar, što su nam otkriti dobar dio radnje. Ipak, vjerujemo da će se naći mjesta za još koji veliki preokret, a ako ga i ne bude, svejedno nam ostaje uživancija u Neesonovoj hladnokrvnoj egzekuciji. U filmu će se od poznatih faca pojaviti još i riđa “ne-možemo-vjerovati-da-ima-već-54-godine” ljepotica Julianne Moore, a režiju potpisuje Jaume Collet-Serra (već je radio s Neesonom na trileru Unknown, a poslije ovoga im slijedi još jedan zajednički projekt). Kikanje esa na 10 tisuća metara nadmorske visine trebalo bi početi 28. veljače iduće godine.

TAGOVIakcijski film akcijski junak Liam Neeson Non-stop otmica aviona ucjena

Komentiraj