Zabava

Aside Banners

Limp Bizkit se vraća!

Nekad velika nu-metal atrakcija Limp Bizkit trebala bi se vratiti sa novim projektima i to u izvornoj postavi.

Piše , Objavljeno

Sjećate li se Freda Dursta, čovjeka koji je s preko 30 godina pjevao o “svojoj generaciji” pokušavajući se prikrpati publici osamnaestogodišnjaka koji su “činili sve za nookie” i voljeli “razbijati stvari”?

E, isti taj, sada gotovo četrdesetogodišnji jazavac pokušava se vratiti na scenu koja se osjetno promijenila od vremena kada su LB posljednji put osvajali top ljestvice svojim nadrkanim hitovima upitne liričke kvalitete. Naravno, to neće učiniti sam već u istoj onoj postavi koja im je donijela slavu. Vratio se i karizmatični gitarist Wes Borland koji je zaključio da njihovu međusobnu mržnju može nadjačati samo mržnja prema trenutnim glazbenim kretanjima.

Ispočetka će se sve svesti na turneju, ali ozbiljno se šuška i o novim zajedničkim projektima jer na njihovoj službenoj stranici možete vidjeti i ostarjelog Dursta kako aktivno radi na novim instrumentalima koji bi trebali “pomesti” scenu.

Limp Bizkit – Break Stuff

Na stranu gotovo infantilni tekstovi i zakašnjeli tinejdžerski bunt koji je djelovao tako neprimjereno odrasloj osobi, Limp Bizkitu uvijek smo priznavali nekoliko stvari, a to je da su znali stvoriti nabrijane singlove koji ne samo da su zadovoljavali prohtjeve fanova u “mosh pitu” već su imali i pop kvalitetu koja ih je smještala na vrhove svih relevantnih top ljestvica i činjenicu da su znali odraditi jeben nastup uživo. Vremenom, ta je kvaliteta nestala, a bend je zaboravljen, no, možda je u starim psima ostalo još nešto hitova pa zašto ne dopustiti im da ih izbace i možda ponovno zavladaju scenom.

Limp Bizkit ft. Method Man – N 2 Gether Now

TAGOVIfred durst glazba limp bizkit nu-metal wes borland

Komentiraj