Zabava

Aside Banners

Ljetni filmski naslovi (2)

Još jednom, donosimo vam nekolicinu filmova koje ćemo gledati ovo ljeto.

Piše , Objavljeno

Zohan je zakon | You Don’t Mess with the Zohan

Zohan (Adam Sandler) je najbolji agent izraelske tajne službe Mossad, ali posao je to koji mu je već dojadio. Ono što Zohan zaista želi je promjena karijere i mjesta stanovanja. Nakon što inscenira svoju pogibiju, odlazi u New York ne bi li postao frizer. Iako mu to polazi za rukom, kada ga prepoznaju, stvari se zakompliciraju.

Redatelj:Dennis Dugan
Scenaristi:Judd Apatow, Adam Sandler, Robert Smigel
Uloge:Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson…

Hancock

Hancock (Will Smith) nije baš tipičan superjunak. Krase ga nadljudska snaga i brzina, te sposobnost letenja, ali sve to pada u drugi plan, jer Hancock je ljenčina i alkoholoičar. Doduše, on pokušava obavljati svoju superjunačku dužnost, ali za sobom često ostavlja više štete nego li koristi.
Pod palicom marketingaša kojeg je spasio, Hancock pokušava popraviti svoju reputaciju ali usput uspijeva još štošta pokvariti.

Redatelj:Peter Berg
Scenaristi:Vincent Ngo i Vince Gilligan
Uloge:Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman…

Nevjerojatni Hulk | The Incredible Hulk

O Hulku već vjerojatno sve znate, posebice ako ste pogledali prilično lošu prvu ekranizaciju zgoda i nezgoda ovog junaka (?). Uglavnom, u ovom filmu doktor Bruce Banner (Edward Norton) ponovno će se pretvarati u golemo zeleno čudovište, ali sa zadatkom da zaustavi još zajebanije čudovište, The Abomination, u koje se pretvorio njegov protivnik i progonitelj, bivši vojnik Emil Blonsky (Tim Roth).

Redatelj:Louis Leterrier
Scenarist:Zak Penn
Uloge:Edward Norton, Tim Roth, Liv Tyler , Tim Blake Nelson

The Dark Knight

Napokon smo dočekali novi nastavak sage o Batmanu, heroju kojeg volimo (zato što je bogat). Batman se udružuje sa snagama reda i zakona ne bi li ulice Gotham Cityja očistili od kriminala, ali na putu im stoji stari neprijatelj Viteza Tame, luđak ledenog osmijeha The Jocker. Bruce Wayne (Christian Bale) ovaj će put morati zapeti i unaprijediti svoje gadgete ne bi li jednom zauvijek stao na kraj Jockeru i njegovim nepodopštinama.

Redatelj:Christopher Nolan
Scenaristi:Jonathan Nolan, Christopher Nolan
Uloge:Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine…

TAGOVIadam sandler batman charlize teron christian bale Dennis Dugan edward norton film Hancock kino liv tyler Mossad The Dark Knight tim roth will smith zohan

Komentiraj