Film i TV

Dick in a box

Aside Banners

Lonely Island napokon ima film: ‘Popstar’ je mockumentary koji želimo gledati!

Piše , Objavljeno

Nakon 15 godina postojanja, bezbrojnih skečeva i tri albuma, ekipa Lonely Islanda napokon snima film i već sada znamo kako ga želimo pogledati!

popastarAko ne znate za Lonely Island i nikada niste gledali (ili slušali) išta od njih, trk na YouTube po životno važnu dozu edukacije. Nema problema, pričekati ćemo par sati dok ne pogledate sve što ste propustili. Eto, sada kada ste nam se vratili, možemo nastaviti. Dakle, Akiva Schaffer, Andy Samberg i Jorma Taccone su se okupili još 2001. godine i oformili Lonely Island, bizarnu komičarsku trupu kojoj je baza bio nadrealni humor. Isfurali su se na Saturday Night Liveu, a pravu su slavu ostvarili tek na YouTubeu, kada njihovi skečevi, spotovi i kratki filmovi postaju viralni hit.

Negdje tada, na počecima karijere, snimaju i Hot Rod, svoj prvi film koji tehnički nije bio NJIHOV film (iako su ga režirali, napisali i glumili u njemu), a to je na žalost bilo sve što smo vidjeli od njih, barem u smislu cjelovečernje forme. S godinama su se momci prihvatili nekih drugih projekata i pomalo zapostavili Lonely Island, ali sada se vraćaju na velika vrata svojim (uistinu SVOJIM) prvim dugometražnim filmom i to mockumentary formom zvanom Popstar: Never Stop Never Stopping.

popstar

Svaka sličnost s Justinom Bieberom i modernim pop pjevačima nije nimalo slučajna, a upravo bi to trebao biti glavni izvor humora. Glavnog junaka igra sve popularniji Andy Samberg, a radi se o reperu čiji zadnji album doživi fijasko te je primoran vratiti se boy bandu s kojim je započeo karijeru. Ostale uloge tumače sami Akiva Schaffer i Jorma Taccone (koji su i režirali film) te Sarah Silverman, Imogen Poots i Tim Meadows. Popstar ćemo u kinima moći gledati već 3. lipnja 2016. godine, a gledati ćemo ga svakako!

TAGOVIandy samberg justin bieber komedija lonely island mockumentary popstar

Komentiraj