Zabava

Aside Banners

Lost: Via Domus

Svi zaljubljenici u seriju �Lost� napokon mogu odahnuti, igra prema njihovoj omiljenoj sapunici napokon je na policama.

Piše , Objavljeno

Lost:via domus

Lost:via domus

Da, priznajemo, volimo “Lost”, ali smatramo da je Ubi Soft opako podbacio ovim naslovom. Nije stvar u tome da igra ne izgleda dobro jer uistinu je na mjestu, ali kada je za par sati završite jednostavno je ne želite ponovno zaigrati jer sve djeluje tako linearno i prvoloptaški.

Nakon što odgledate odličnu uvodnu animaciju u kojoj doznajete da kroz igru vodite fotografa i novinara Elliotta Maslowa (jednog od nikad prije spomenutih putnika), započinjete avanturu u kojoj se pokušavate sjetiti odakle dolazite i zašto vas proganja nabrijani Čečen.
Kada se sve zbroji i oduzme, priča čak i nije toliko loša, ali najveći problem leži u činjenici da za svoj novac očekujete daleko bolji (igriviji) naslov. Naravno, kada bi kojim slučajem igru “posudili od prijatelja”, tada bi se radilo o potpuno drugoj priči jer za 0 kuna dobili bi solidnu avanturu u “Resident evil” stilu koja će vas zabaviti tih nekoliko sati.

vijerno preneseni likovi

vijerno preneseni likovi

Naravno, treba istaknuti i pozitivne strane. Likovi iz serije grafički su gotovo savršeno preneseni u igru, iako mala zamjerka ide na račun glumaca koji su likove sinkronizirali (zvuče jadno). Cjelokupni otok izgleda prekrasno, gameplay na pojedinim dijelovima zna biti inovativan, stvaranje osjećaja kako se radi o epizodama serije prilično je efektno rješenje koje vas dublje uvlači u samu radnju, a kada igru na prvi petnaest minuta zaigrate imate osjećaj kako se radi o odličnom naslovu. Naravno, problem je što taj prvi dojam traje samo 15 minuta.

Sve to zajedno stoji na vizualno prekrasnim, ali labavim nogama od stakla i moramo reći da je ovo najslabiji naslov Ubi Softa koji smo dosad vidjeli.

Idesh! preporuka:Posudite od frenda! Nije loše, ali morate biti veliki poklonik serijala.

TAGOVIavantura igre lost ubisoft via domus

Komentiraj