Film i TV

Stara škola

Aside Banners

Louis CK ponudio na download svoj filmski prvijenac, s mladim verzijama sebe, Carella, Conana O’Briena…

Piše , Objavljeno

Čovjek koji danas slovi za jednog od najjačih komičara na svijetu davne je 1998. snimio čudnu crno-bijelu indie komediju, koja je tek sada ugledala svjetlo dana.

louis ck

Louis CK je dugo rintao po mračnim komičarskim klubovima, nasmijavao malobrojnu publiku i pokušavao se probiti među stotinama drugih perspektivnih komičara. Početkom novog milenija sreća mu se napokon osmjehnula, a danas se smatra jednim od najkvalitetnijih i najpopularnijih komičara na svijetu, sa vlastitom hit serijom i ponudama za uloge na svakom koraku.

Malo je poznato da je Louis davne 1998. godine napisao, režirao i glumio u vlastitoj indie komediji Tomorrow Night, koja do sada nije ugledala svjetlo dana. Istina, prikazivala se na Sundance Film Festivalu i nekim manjim američkim i europskim festivalima, ali zbog prilično neobičnog humora i činjenice da je snimana u crno-bijeloj tehnici, nikada nije uspjela završiti u široj distribuciji. Sada, 16 godina nakon snimanja, kada je njezin tvorac praktički ikona humora, napokon smo dobili priliku vidjeti što je to majstor radio u svojim mladim danima.

Priča se vrti oko usamljenog mizantropa Charlesa (Chuck Sklar), koji si jedne večeri odluči pronaći prijatelja, a na kraju završava u društvu zanimljivih i opskurnih likova. Iako u to vrijeme nije bio pretjerano poznat, a ni novac mu nije bio najbolji prijatelj, uspio je okupiti neke prilično poznate njuške, poput Stevea Carella (istina, i on je u to vrijeme bio daleko od zvijezde), Ricka Shapira i Conana O’Briena, a i ostatak ekipe danas igra prilično veliku ulogu u Hollywoodu, što ispred, a što iza kamere.

Tomorrow Night – trailer:

Film je dostupan za download isključivo na Louisovoj službenoj stranici, a koštati će vas svega 5 dolara, pa ako ste fan ovog riđeg ‘gada’ i više vam nisu dovoljni njegovi stand up nastupi i nove epizode TV serije, znate što vam je činiti!

TAGOVIindie film komedija komičar Louis CK online

Komentiraj