Film i TV

Majstorski

Aside Banners

M. Night Shyamalan se vraća u formu, prvi trailer za psihopatski ‘Split’ izgleda brutalno

Tko bi rekao kako će ponovni doći vrijeme kada ćemo iščekivati filmove M. Night Shyamalana, ali Split u svakom slučaju zaslužuje našu pozornost.

Piše , Objavljeno

Nakon što je zaredao nekoliko uistinu loših filmova, malo je tko vjerovao kako se M.Night Shyamalan može vratiti u formu i snimati onakve filmove po kakvima je i postao poznat. Izgleda kako je tajna bila u tome da mu jednostavno ne leže megalomanski projekti s A-zvijezdama i budžetom od preko 100 milijuna dolara, već manji filmovi s daleko užim opsegom i pričom koja se vrti samo oko šačice ljudi, kakav je uostalom bio i iznenađujuće dobar prošlogodišnji hit The Visit. Shyamalan nastavlja u sličnom tonu, pa je sada predstavio svoj idući film, psihološki triler s elementima horora i fantastike, Split.

Split – trailer:

Moramo priznati kako izgleda prilično intrigantno, a dosta mu kredita daje činjenica kako James McAvoy glumi glavnu ulogu. I to kakvu! Naime, njegov je lik, Kevin, osoba koja ima čak 23 podvojene ličnosti te 24. koju čak niti njegova psihijatrica još nije upoznala, a radi se o nečemu što izgleda kao da uopće nije s ovoga svijeta. Kevin otima tri mlade djevojke i zatvara ih u svoj podrum, pripremajući ih za tu nadolazeću Zvijer, a tako kreće i njihov mahniti pokušaj bijega. Sve pomalo baca na kultni Psiho, a pošto je upravo taj klasik imao jedan od najboljih filmskih obrata svih vremena, biti će zanimljivo vidjeti što nam je Shyamalan pripremio. A dobro je da nećemo čekati dugo, 20. siječnja 2017. godine je iza ugla!

TAGOVIhoror james mcavoy m. night shyamalan obrat split triler

Komentiraj