Zabava

briši!

Aside Banners

Macaulay Culkin podržao uklanjanje Trumpa iz filma “Sam u kući 2”

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Youtube Screenshot (Idesh Edit)

Home Alone 2: Lost in New York možda ne dobiva jednako ljubavi kao jedinica, ali i dalje je u pitanju odličan božićni film koji smo obožavali kao klinci, a ne mrzimo ga ni sada.

Prije nekoliko godina smo prisustvovali predbožićnoj projekciji filma u Kinu Europa (R.I.P. šmrc) i definitivno je najveći pljesak dobio tadašnji predsjednik Donald Trump koji se pojavio u jednoj sceni u filmu gdje mladom Kevinu (Culkinu) daje upute i tako mu pomaže.

.

Nakon posljednjih većih događaja vezanih uz Trumpa (neredi u Kongresu, Trumpov opoziv… kao da je samo to u pitanju), fanovi filma žele da se Trump digitalno ukloni iz filma. Kontinuitet filma neće patiti.

Ideju je podržao i sam Culkin.

Pohvalio je i digitalni remastering jednog Twitter korisnika koji je sam uklonio Trumpa iz filma.

Maleni update svim našim kolegama iz osnovne koji neumorno potpisuju peticije: teško da će peticije išta promijeniti! Ali evo, bilo bi simpatično da Trumpa nema, a s druge strane – njegovo kratko pojavljivanje značajno obilježava duh tog vremena i filmu daje veću težinu i popkulturnu važnost. Mi smo neodlučni što bismo s Trumpom u ovom filmu. Važno da Macaulay zna.

Culkina ćemo gledati u desetoj sezoni serije American Horror Story, zajedno s Kathy Bates, Sarom Paulson i Evanom Petersom. Nadamo se da će oživjeti karijeru. Znate što njemu treba? Treba mu jedan Tarantinov film u
CV-ju, oživljavao je Tarantino i mrtvije karijere.

TAGOVIdonald trump home alone macaulay culkin trump