Igre

Max je ponovno pobješnjali

Aside Banners

Mad Max igra donosi dašak prave postapokalipse

Piše , Objavljeno

Mad Max je alfa i omega postapokaliptičnih svijetova, a uskoro ćemo moći odjenuti njegovu prepoznatljivu jaknu i zaputiti se u ogroman svijet Pustopoljine.

mad max igra

Još jedan od svevremenskih (anti)junaka, Max Rockatansky, poznatiji široj javnosti kao Mad Max, ostao je zakinut za svoju računalnu igru. Istina, imali smo Fallout serijal, koji je svijetu postapokaliptične Australije bio sličan koliko je mogao biti, i u kojem smo mogli obući kožnu jaknicu i u ruke staviti skraćenu sačmaricu, te barem na trenutak glumiti Maxa, no nije to bilo to. Nedostajalo je natjeravanja u nabrijanim automobilima, spaljenih cestovnih luđaka i ubojitog, mahnitog pogleda legendardnog Mela Gibsona. Nedostajao je pravi Mad Max, od krvi, mesa i računalnih bitova i bajtova.

Warner Bros. je odlučio ponovno revitalizirati jednog od svojih najvećih filmskih junaka, a u današnje vrijeme, ako film ne prati i igra, džabe vam cijeli trud. Tako su izradu igre za sve moguće konzole povjerili tvrtki Avalanche Studios, najpoznatijoj po vrlo dobrom Just Cause serijalu. Ovaj je tjedan predstavljen i prvi trailer nadolazeće igre, iz kojega se da naslutiti jedan prilično kvalitetan naslov.

Mad Max gameplay trailer:

Za razliku od, primjerice, Rambo igre, Mad Max izgleda vrlo lijepo i uglancano, dok se ono malo gameplaya iz trailera čini zabavno i zanimljivo. Biti će tu svega, od vožnje i natjeravanja naoružanim vozilima u stilu Twisted Metala, lutanja ogromnim otvorenim svijetom Pustopoljine kao u Falloutu 3, ali i nabrijane akcijske tabačine. Upravo će taj segment biti jedan od bitnijih, i premda ćete imati mogućnost pucanja iz oružja, metaka će biti vrlo malo, tako da će lomljenje vratova i slične perverzije od kojih se cenzorima diže kosa na glavi, biti mnogo poželjnije.

mad max igra mad max igra

Navodno se vrlo mnogo pažnje poklanja i priči, te Maxovoj većoj ulozi u cijelom tom postapokaliptičnom svijetu. Kako sam trailer kaže, on nije junak, ali je najbolje što potlačena i preplašena raja ima. Naslovni lik ne izgleda kao tata mu Mel Gibson, već više baca na Toma Hardya, no nama to uopće ne smeta. Hardy će ionako Maxa utjeloviti u Fury Roadu i to sredinom 2014. godine, tako da je bolje da se počnemo navikavati na novo lice omiljenog nam australskog pravednika. I izlazak igre se očekuje negdje u to vrijeme, a mi se već veselimo idućem ljetu…

TAGOVImad max mel gibson računalne igre tom hardy video igrice

Komentiraj