Zabava

Mali Kevin radi sranja...

Aside Banners

Mali Kevin iz ‘Sam u kući’ je odrastao i pretvorio se u istraumatiziranog luđaka!

Piše , Objavljeno

Možda je nekoć bio najslađije dijete malih i velikih ekrana, ali Kevin je danas mračan lik s dubokim traumama kojeg samo sitnice dijele od totalne ludosti.

culkin 2Nakon što je dva puta osujetio planove blesavih kriminalaca, simpatičnom se Kevinu McCallisteru iz serijala Sam u kući gubi svaki trag, a zanimljivo bi bilo saznati što on radi sada. Sudeći po skeču komičara i glazbenika Jacka Dishela, Kevin je danas oženjen, totalno je neurotičan i još uvijek vuče žešće traume iz doba svoje mladosti, budeći se u znoju s vizijama ćelavog provalnika te zamjerajući svojoj obitelji, posebno hladnoj gaduri majci, što ga je čak dva puta ostavila samoga i prepuštenoga na milost i nemilost okrutnom vanjskom svijetu.

Iako Macaulay Culkin, glumac koji je utjelovio legendarnog Kevina, vrlo rijetko priča o svom djetinjstvu i ne želi imati nikakve veze sa bilo čime što se tiče serijala Sam u kući, za čudo je pristao na ovaj kratki video po ideji samog Dishela te time otvorio njegov web serijal nazvan :DRYVRS, u kojem Dishel prati zanimljive taksiste i vozače Ubera te u igrano-dokumentarnom obliku prenosi neke njihove doživljaje i zanimljive životne priče. Naravno da je ova s “malim” Culkinom potpuno izmišljena, a kako su njih dvojica prijatelji, Culkin mu je vjerojatno napravio uslugu kako bi se u medijima čulo o serijalu. Pa, evo kako to izgleda!

:DRYVRS – Episode 1: Macualay Culkin:

I bome, smiješno je, zabavno i uzbudljivo, a čak i sam Culkin, kojeg život nakon dječačke slave nije nimalo mazio, izgleda kako uistinu uživa u ulozi psihopata s traumama iz djetinjstva. Možda mu ovo bude poticaj da se lagano vrati u biznis jer je dovoljno spaljen i lud da uistinu napravi nešto zabavno i zanimljivo umjesto da samo bude onaj čudak koji je kao klinac glumio u Sam u kući!

TAGOVI:dryvrs home alone jack dishel kevin mccallister macaulay culkin sam u kući skeč

Komentiraj