Zabava

Banner 300

Mamin novi frajer | Homeland Security

Romantična komedija, Antonio Banderas, Meg Ryan... treba li još nešto reći?

Piše , Objavljeno

mamin novi frajer

mamin novi frajer

Nakon dvije godine na tajnom zadatku za FBI, Henry (Colin Hanks) se vraća kući u Shreveport u Louisiani i pridružuje se lokalnoj jedinici svoje agencije. U njegovom odsustvu, njegova nekoć pretila i nesretna majka Marty (Meg Ryan) pretvorila se u vitku i živahnu ženu, koja privlači muškarce svih godina i željno prihvaća njihovu pažnju.

Henry nije najsretniji s novom verzijom svoje majke, dok njegova zaručnica uživa u slobodoljubivosti svoje buduće svekrve. Da stvar bude gora, Emily (Selma Blair) stalno omalovažava Henrya, a obje žene u njegovom životu mu nikad ne daju mira.

Tommy (Antonio Banderas) dolazi sa svoja dva europska pratioca, Nikom (Tom Adams) i Jean-Yvesom (Eli Danker) u Shreveport ne bi li ukrao Berninijevo remek-djelo, čuvenu statuu “Majka i dijete” koje se trenutno nalazi na izložbi u Galeriji Norton.

Kad neočekivano sretne živahnu i privlačnu Marty, zaljubi se u nju, što beskrajno komplicira njegov pothvat. Henry od svog šefa Johna Conrada (Keith David) dobiva u zadatak pratiti svaki korak internacionalnog kradljivca umjetnina i ubrzo otkriva da je to majčin novi dečko. A to znači da mora prisluškivati njihove romantične sastanke i šaputanja na jastuku.

Mamin novi frajer je romantična komedija snimljena u Shreveportu u Louisiani. U glavnim su ulogama Antonio Banderas (Legenda o Zorrou) i Meg Ryan (Imaš poštu), Colin Hanks (King Kong) i Selma Blair (Plavuša s Harvarda). U sporednim ulogama pojavljuju se Eli Danker i Tom Adams, a Keith David i Enrico Colantoni u kameo ulogama. Redatelj filma prema vlastitom scenariju je George Gallo.

Uloge:Antonio Banderas, Meg Ryan, Colin Hanks, Selma Blair…
Scenarij i režija:George Gallo
Trajanje:97 minuta

TAGOVIColin Hanks film George Gallo komedija Mamin novi frajer meg ryan Selma Blair

Komentiraj