Film i TV

The Rock se vratio

Aside Banners

Mišićavi Herkul, polugole ljepotice i horde nemrtvih u novom traileru za ‘povijesni’ spektakl godine

Piše , Objavljeno

Dwayne Johnson ponovno može uzeti nadimak The Rock, jer bez sumnje dominira nad svim živim i neživim što mu se nađe na putu u ovom friškom traileru za Herculesa.

hercules

Na svu sreću, relativno smo brzo iz sistema izbacili onu travestiju zvanu The Legend of Hercules, te smo pravovremeno napravili mjesta za vjerojatno najveći ovogodišnji “povijesni” spektakl: Hercules! Povijesni je, naravno, pod navodnicima, jer prave povijesti u ovom filmu ima otprilike koliko i drame u Sumrak sagi, ali film ipak sadrži oskudno odjevene muškarce i žene, starogrčke građevine, mitska imena i raznovrsne životinje kao glavna prijevozna sredstva, tako da se možemo poslužiti i tim pridjevom.

hercules 2

Uglavnom, mitski ratnik Herkul (Dwayne Johnson) uspješno završava svojih 12 zadataka (drugim riječima, kasapi 12 mitskih bića), no bogovi ga ipak odluče kazniti i to onim što najviše boli: ubijaju mu ženu Megaru (Irina Shayk) i djecu! Herkul nakon toga postaje ruina od čovjeka, luta zemljom, opija se i radi bezvezne plaćeničke poslove, a što je najgore, totalno zanemaruje rad na prsima, bicepsima i ostalim bitnim dijelovima tijela. No kada kralj Tracije (John Hurt) i njegova lijepa kćer zatraže pomoć ovog ratnika u borbi protiv nemrtvih hordi i bogova koji su se namjerili na njih, Herkul neće moći odbiti priliku za osvetu. Što slijedi? Provjerite u ovom spektakularnom traileru!

Hercules – trailer:

Krv, znoj, suze i još krvi… sve su ljudske tjelesne izlučevine tu, tako da nema apsolutno nikakve brige da ovo neće biti vrhunski spektakl! Dwayne Johnson se opako nabildao za ovu ulogu (vidi se), oko njega paradira hrpa seksi polugolih ljepotica, bori se protiv mitskih zvijeri i hordi nemrtvih protivnika, te svima nama dokazuje zašto je najveći junak svih vremena.

Režiju filma potpisuje Brett Ratner (Rush Hour trilogije, X-Men: The Last Stand), rađen je po strip serijalu Radical Comicsa, a u našim se kinima očekuje 7. kolovoza. Već oštrimo mačeve!

TAGOVIdwayne johnson hercules herkul povijesni spektakl spektakl the rock

Komentiraj