Zabava

Aside Banners

Modern Warfare 2 – Tresemo se od nestrpljenja

Svi koji su odigrali prvi dio "Call of Duty" pod-serijala "Modern warfare" znaju da je to jedan od najboljih naslova 2007. a i vjerojatno najbolji FPS

Piše , Objavljeno

Dečki iz “Infinity Ward-a” ovog su puta odlučili odbaciti naziv “Call of Duty” i jednostavno stvoriti vlastitu franšizu jer CoD više se zaista ne može mjeriti s mnoštvom genijalnih ideja objedinjenih u onome što su nam proizvođači pokazali u prvom nastavku, a to je pokazao i posljednji u nizu CoD nastavaka, “World at war”.

modern warfare

modern warfare

Ovog puta radnja vas vodi u Rusiju, Afganistan i Rio de Janeiro, a misija je osujetiti planove ruskih ultranacionalista pod vodstvom Vladimira Makarova koji se debelo okoristio smrću Imrana Zakhaeva kojeg ste skončali u prvom dijelu.

Infinity Ward neko nas je vrijeme rajcao trailerima koji nisu pokazivali mnogo, ali nedavno je na internetu osvanuo novi koji pokazuje da u Modern Warfareu inovacija neće nedostajati (borbe pod vodom i moćne snajperske misije) dok u grafičkom pogledu naslov igračku populaciju možda neće baciti na dupe, ali svakako će zadovoljavati sve prohtjeve modernog trola koji sate provodi prikovan za stolicu.

Modern Warfare 2 trailer

Prethodniku smo malo toga zamjerili, a jedini problem koji smo uočili bio je kriminalno prekratak singleplay koji je unatoč svojoj kratkoći igrače mamio na ponovno prelaženje i u pravilu davao dovoljno materijala za kupnju originala.

Jason West ovog nam se puta ne pokušava uvući u dupe i tvrdi da će singleplay ponovno biti kratak jer toliko su sigurni u sadržajnost svakog pojedinog nivoa da ne osjećaju ni potrebu stvarati predugu igru koja će razblažiti napetost. Hrabro i bahato, ali moramo priznati da nam se ta sigurnost sviđa. Velike se nade polažu i u moćan multiplayer i co-op mod koji će prema nekim navodima cijelu priču podići na jedan viši nivo.

modern warfare

modern warfare

Sve u svemu, bit će stvarno teško dočekati jedan od najjačih naslova ove godine koji će police dućana (i torrent sajtove) pogoditi početkom jedanaestog mjeseca.

Modern Warfare >>

Infinity Ward >>

TAGOVIcall of duty fps igre modern warfare 2

Komentiraj