Film i TV

Radujte se gameri

Aside Banners

Molitve fanova napokon uslišene: GTA V na jesen stiže na PC i konzole nove generacije

Piše , Objavljeno

Mnogi su se pesimisti kleli u to da će GTA V ostati samo na Playstation 3 i Xbox 360 konzolama, ali Rockstar jednostavno nije mogao odbiti zahtjeve milijuna fanova.

gta V1

Više je od pola godine prošlo od kada je Grand Theft Auto V krenuo uveseljavati vlasnike Playstation 3 i Xbox 360 konzola, a u tom je razdoblju ova igra prodana u više od 32 milijuna primjeraka, te je u džepove svojeg izdavača, Take Two Interactive, utrpala više od dvije milijarde dolara, s tim da još uvijek nisu poznati podaci o prodaji za prvi kvartal ove godine, tako da bi brojke mogle biti kudikamo veće. Ipak, veliki dio igrače populacije ostao je zakinut, a tu prvenstveno mislimo na PC gamere i ponosne vlasnike konzola nove generacije, iliti Playstation 4 i Xbox One mašina. Posebno su teško propatili PC-aši, koji su čak uspjeli prikupiti više od 700 tisuća potpisa da toliko priželjkivani GTA V dođe i na njihove sisteme. Izgleda da Rockstar Games i Take Two Interactive više nisu mogli ignorirati svoje fanove…

GTA V

Iako se već nekoliko tjedana nagađalo da bi GTA V trebao uskoro doći i na druge sustave, na službenu se obavijest čekalo do najvećeg sajma elektroničke zabave, E3, koji se upravo ovih dana održava u Los Angelesu. Andrew House, jedna od glavnih njuški iz Sonyja, najavio je tako da GTA V za Playstation 4 konzolu dolazi već ove jeseni, a Rockstar je nešto kasnije potvrdio kako će u približno isto vrijeme na tržište izbaciti PC, te Xbox One verziju.

Grand Theft Auto – najava za PC, Playstation 4 i Xbox One konzole:

Za sada nisu poznati detalji o tome kako će ova igra izgledati na novim konzolama i koje će ju konfiguracije moći vrtjeti (već je itekako poznata problematika Grand Theft Auto konverzija za PC), ali zna se da ćete moći prebacivati svoje likove i napredak kroz igru sa sustava na sustav, što je itekako korisno, pogotovo kod online računa. Mi “kompjuteraši” ćemo imati još jednu dodatnu pogodnost: uz igru dolazi i posebni video editor, koji će nam omogućiti da stvaramo svoje vlastite GTA V filmiće. Jeftine žene, još jeftiniji alkohol i velike pljuce… Los Santos, dolazimooooo!

TAGOVIGrand Theft Auto GTA V igrica konzole PC playstation 4 rockstar xbox one

Komentiraj