Zabava

Kao u dobra, stara vremena

Aside Banners

Monty Python najavljuje oproštajku genijalnim novim glazbenim spotom

Piše , Objavljeno

Popularni će nas Pythoni ovoga ljeta ponovno uveseljavati svojim osebujnim humorom, a oproštajne nastupe najavljuju sasvim novim glazbenim spotom.

monty python

Stvarno je previše vremena prošlo od zadnjeg službenog nastupa Monty Python ekipe, a još više od njihovog zadnjeg originalnog skeča. Vjerojatno su zato svojim najvećim fanovima (kojih ima mali milijun) odlučili pripremiti savršenu oproštajku i ovog srpnja održati ukupno 10 live nastupa u londonskoj O2 Areni, te time zauvijek završiti priču o jednom od najutjecajnijih i najznačajnijih komičarskih projekata svih vremena.

Oni koji su se nekako uspjeli domoći vrijednih ulaznica moći će uživati u programu nazvanom Monty Python Live (mostly), a mi ćemo morati čekati neko DVD izdanje ili se hraniti isječcima s Youtubea. Pythoni su nas ipak počastili sasvim novim, originalnim glazbenim spotom i pjesmicom The Silly Walks Song, koja u svega dvije minute oslikava presjek dugogodišnjeg rada ove popularne grupe genijalaca.

Monty Python – The Silly Walks Song:

Istina, ova će pjesmica teško dostići popularnost kultne Always Look on the Bright Side Of Life, što ne znači da nije zabavna, zarazna i prije svega, aktualna. Prepoznatljivi pythonovski britki humor i cinizam s dozom antikapitalizma i dalje može posramiti bilo kojeg komičara mlađe generacije, a dobar je znak da će se na ovoj oproštajki, uz stare klasike, moći vidjeti i pokoji novi skeč. Jooooj, da nam netko hoće pokloniti koju kartu…

TAGOVIbritanski humor humor monty python pythoni skečevi

Komentiraj