Zabava

Pimp my crib!

Aside Banners

MTV vraća legendarni ‘Cribs’, ali ne onako kako smo se nadali

Piše , Objavljeno

Svaki milenijalac kojeg je imalo zanimala pop-kultura je sigurno ulovio barem par nastavaka MTV Cribsa, a sada će ovu genijalnu emisiju upoznati i mlađe generacije!

cribs 1Legenda kaže kako je MTV negdje tamo davnih 80-ih, kada je i osnovan, bio televizija koja se gotovo isključivo bavila glazbom. Mi smo je upoznali u post-ratno vrijeme, a već onda je ta glazba polagano padala u drugi plan pred hrpom retardiranih i manje retardiranih emisija i reality showova, od kojih je barem pola bilo neka vrsta dejtinga, zamjena partnera, zamjena stanova i drugih kerefeka (i ne sramim se reći, uživao sam u svakoj od njih dok sam čekao da zasvira novi Limp Bizkit!). Negdje je tada krenuo i MTV Cribs, zanimljiv koncept u kojem bi slavni i manje slavni u svoje domove uvodili kamere i pokazivali im gdje i kako živi elita…

MTV Cribs – Ja Rule:

… i bilo je j*beno! Možda smo bili ljubomorni, a možda samo jako zadivljeni takvim životom, ali uživali smo u svakom trenutku. I da, već smo tada znali kako je barem 90% toga fejk i kako se radi o običnom showu, ali kada nam već moraju lagati, bolje da nam lažu bling-bling reperi i našmrkani rokeri nego neki tamo ugojeni politički šljam. Iako je u početku bilježio fantastičnu gledanost s jednosatnim specijalom o penthouseu Mariah Carrey kao vrhuncem programa, MTV Cribs je s vremenom izgubio na popularnosti i počeo se prebacivati s mreže na mrežu, uz mjestimične nove sezone i spin-offe sa “zvijezdama” ranga najnovijih Big Brother stanara.

MTV Cribs – Robbie Williams:

Sada je MTV ipak odlučio kako je vrijeme uložiti neku ozbiljniju lovu i vrijeme u svoje velike hitove, pa vraćaju Cribs na male ekrane. Doslovno, na male ekrane, jer će se MTV Cribs u novoj sezoni moći gledati isključivo preko Snapchata (naravno da će ga se odmah portati, ali ekskluziva je ekskluziva). Dio je to dogovora koji su Viacom (tata MTV-a) i Snapchat potpisali u veljači, a koji omogućava ovom medijskom divu da se isfurava preko mobilne aplikacije. Korisnici će tako moći pratiti svoje zvijezde na turi njihovim domovima, a dojam osobnosti će davati to što će zvijezde govoriti direktno u kameru. Istina, biti će nešto kraći i za početak ne donosi neka nama starim igračima prejaka imena (Mac Miller, Austin Mahone i Travis Mills), ali vjerujemo kako će se s vremenom naći i netko zanimljiviji. Show počinje u lipnju ove godine, a mi se i dalje nadamo kako će nam vratiti Pimp My Ride. X!

TAGOVIcelebrity emisija mobilna aplikacija mtv mtv cribs snapchat viacom zvijezde

Komentiraj