Film i TV

Breaking Bad na rasprodaji

Aside Banners

Nabavite Walterove penzionerske gaće i druge rekvizite iz Breaking Bad na aukciji

Piše , Objavljeno

Za sve one koji u svome domu žele imati djelić hollywoodske povijesti, aukcije rekvizita su pravi rudnik zlata. Fanovi Breaking Bada se u tom pogledu mogu smatrati sretnicima, jer je gotovo sve iz te serije na prodaju!

breaking bad aukcija

Kada za tjedan-dva odgledamo i posljednji nastavak sada već kultne serije Breaking Bad, te zatvorimo knjigu o Walteru Whiteu i njegovom ‘problemu’ s methom, pet će sezona, šezdesetak nastavaka i hrpetina različitih rekvizita, koji su korišteni tokom snimanja pojedinih epizoda, postati samo djelić povijesti. Inače se potonje zaključavaju u neka zabačena hollywoodska skladišta, gdje godinama skupljaju prašinu, no internet doba i procvat aukcijskog tržišta donijeli su mogućnost svakome od nas da u svoj dom smjeste komadić filmske ili televizijske povijesti.

Aukcijska kuća Screenbid, koja se specijalizirala za prodaju studijskih rekvizita, ovih je dana svojim korisnicima ponudila gotovo sve predmete korištene u Breaking Badu. Naći će se tu svačega, kako bi se ono reklo, od igle do lokomotive. Tako za svega 100 dolara možete dobiti jednu od DEA šalica, dok je početna cijena kolica Hectora Salamance finih 5000 dolara.

Ove bijele gaćice Waltera Whitea kreću od 200 dolara, a minimum koji biste platili za 'hazmat' zaštitno odijelo sa slike gore je oko 2000 dolara

Ove bijele gaće Waltera Whitea kreću od 200 dolara, a minimum, koji biste platili za ‘hazmat’ zaštitno odijelo sa slike gore, jest oko 2000 dolara

No svima je jasno da će najveća potražnja biti za predmetima legendarnog Waltera Whitea. Tako je početna cijena njegovog Pontiac Azteca malih 1000 dolara, dok knjiga Leaves of Grass, koja igra značajnu ulogu u kasnijim sezonama serije, u prodaju kreće za čak 3000 dolara. Naravno, za očekivati je da će se ove cifre barem udeseterostručiti, a ako i sami želite potrošiti koji zelembać, te si priuštiti neku sitnicu iz serije, ovdje možete provjeriti što se sve nudi.

TAGOVIaukcija aukcija rekvizita Breaking Bad serija Walter White

Komentiraj