Film i TV

Oktanska zabava

Aside Banners

Men’s Night: Vodimo vas na film ‘Brzi i žestoki 7’!

Idesh! vas vodi na Men's Night u Cineplexx City Center one East - gledat ćemo sedmi nastavak franšize 'Brzi i žestoki' te uživati u još ponekim iznenađenjima koje nam spremaju domaćini.

Piše , Objavljeno

mens

U četvrtak 2. travnja pogledaj sedmi nastavak iznimno uspješne oktanske franšize Brzi i žestoki u kinu Cineplexx Centar Kaptol, City Center one Zagreb East i Split na posebnom Men’s Night događaju. Na večeri rezerviranoj za muškarce, uz odličan film, sve posjetitelje očekuju nagradne igre, mnoštvo iznenađenja i osvježenje uz Red Bull. Više provjeri ovdje.

Dobro poznata glumačka ekipa koja uključuje Vina Diesela, Michelle Rodriguez i Dwaynea Johnsona, ovoga puta se suprotstavlja odmazdi nepokolebljivog plaćenika Deckarda Shawa (Jason Statham). Napeta priča začinjena je akcijskim potjerama u skupim jurilicama koje su zaštitni znak franšize, a među jurilicama se posebno ističe rijetki, supersportski model Lykan u proizvodnji W Motorsa. Ovo je ujedno i posljednji film američkog glumca Paula Walkera koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći za vrijeme snimanja zbog čega je postojala otvorena sumnja u dovršenje filma (za preostale scene angažirana su Paulova braća, Caleb i Cody).

Brzi i žestoki 7 se definitivno isplati pogledati na Men’s Nightu jer je za redovnu cijenu ulaznice osigurana izvanredna zabava s mnoštvom nagrada partnera događaja. Pripadnice ljepšeg spola su također dobrodošle.

NAGRADNA IGRA

Idesh! vam poklanja dvije ulaznice za Men’s Night u Cineplexx City Center one East. A da biste uživali u filmu ‘Brzi i žestoki 7’ trebate točno odgovoriti na nagradno pitanje:

Tko potpisuje režiju najnovijeg nastavka filma ‘Brzi i žestoki’? Vaše odgovore zajedno s osobnim podacima šaljite na info@idesh.net najkasnije do srijede 1. travnja u 12.00, kada ćemo objaviti imena dobitnika!

Imamo dobitnike! Po dvije ulaznice za Men’s Night su osvojili Tomislav Čaklović i Željko Šket. Dečki, uživajte i javite nam kako je bilo!

TAGOVIbrzi i žestoki dwayne johnson kino Michell Rodriguez Paul Walker vin diesel

Komentiraj