Film i TV

Doba Terminatora

Aside Banners

Najavljen ne jedan, nego čak tri nova nastavka Terminator filmskog serijala

Piše , Objavljeno

Da nam reboot Terminatora dolazi iduće godine znamo već neko vrijeme, a Paramount nas je sada iznenadio viješću da ćemo do 2018. gledati još dva nova nastavka.

terminatorŽeljezo se kuje dok je vruće, a kako je Terminator rađen od željeza (dobro, dobro, znamo da nije željezo nego neka futuristička superlegura, ali nismo mi krivi što ne postoji nikakva poslovica sa superlegurama!), jasno je da novi filmski serijal ne može i neće stati samo na jednom nastavku. Podsjetimo, prije gotovo godinu dana je najavljeno snimanje filma Terminator: Genisys, reboota originala iz 1984. godine s nešto drugačijom pričom i motivima prilagođenim današnjim saznanjima, a Paramount sada najavljuje da neće stati samo na ovome.

Nedvojbeno pop kulturno-umjetnički vrhunac karijere Jamesa Camerona, Terminator, punih će 30 godina nakon svog prvog prikazivanja dobiti osvježenu verziju s Emiliom Clarke u ulozi Sarah Connor, Jasonom Clarkeom kao njenim sinom Johnom, te Jaiejem Courtneyem kao Kyleom Reeseom. Naravno, ne bi to bilo to da su izostavili neponovljivog i nezamjenjivog Arnolda Schwarzeneggera, tako da će legendarni austrijski mišičavko ponoviti ulogu ubojitog robota i to svojim vlastitim tijelom i licem, a ne kroz neku jeftinu i prozirnu CGI kopiju. Iako je snimanje već pri samom kraju, film se u kinima ne očekuje do 1.srpnja 2015. godine, ali neka… bolje da si uzmu malo vremena i slože film kak’ spada, nego da opet useru motku!

terminator 3

A koliko povjerenja u Paramountu imaju u svoju franšizu, dovoljno govori i vijest da su za ljeto 2017. i 2018. godine već najavljena dva nastavka Genisysa, što je prilično hrabro, pogotovo s obzirom da se Terminator Salvation i nije baš proslavio ne tako davne 2009. godine. Za sada se ne zna kakva će im biti priča (hoće li se nastavljati kao Terminator 2 ili idu u nekom drugom smjeru) te hoće li i njih voditi redatelj Terminator: Genisysa Alan Taylor (Thor: The Dark World), ali gotovo je sigurno kako će se raditi o ekonomičnijem back to back snimanju. Ruku na srce, ne smijemo zaboraviti da Arnie nije više u cvijetu mladosti pa ga treba iskoristiti dok još može proći pod opakog kibernetičkog ubojicu iz budućnosti!

TAGOVIarnold schwarzenegger emilia clarke jason clarke reboot terminator terminator: genisys

Komentiraj