Zabava

Prije će smak svijeta, nego GTA V

Aside Banners

Najavljeni izlazak igre ‘Grand Theft Auto V’ za PC ponovno odgođen

Piše , Objavljeno

Prvotno je trebao biti vani krajem prošle godine, onda krajem ožujka 2015., a sada nas Rockstar zavlači novom odgodom i to za sredinu travnja. Bolje im je da ovog puta ne zabrljaju!

gtaRockstar se ponovno igra sa živcima nas PC-aša (to im je u zadnjih 10-ak godina postala navika) pa tako još jednom odgađaju izlazak megahita Grand Theft Auto V na računala, a rok je sada pomaknut s 24. ožujka na 14. travnja. Glavešine tvrde kako je razlog tome trud ekipe koja radi na konverziji da sve bude maksimalno optimizirano i ispolirano kako se ne bi dogodilo da već drugi dan nakon izlaska igre izađe 5 gigabajta patcheva, a kao svojevrsnu gestu isprike obećali su svim kupcima koji su već kupili igru putem pre-ordera pokloniti dodatnih 200 tisuća dolara gotovine! Khm, naravno, unutar samog GTA Online svijeta

gta v

Iako je prošlo već gotovo godinu i pol dana od izlaska ove igre, PC ekipa još uvijek čeka svoju priliku da zaigra u prekrasnom i nasilnom svijetu Los Santosa, a ako ove silne odgode znače kako ćemo dobiti dobro uštimanu igru bez bugova i potrebe za NASA-inim serverima kako bismo ju pokrenuli, pričekat ćemo još par tjedana. U međuvremenu, Rockstar na tržište izbacuje dugoočekivanu Online Heist opciju za multiplayer igranje preko mreže (što nas PC-aše također ne tangira) u kojoj će igrači moći složiti svoju četveročlanu ekipu i pljačkati po cijeloj Los Santos/Blaine County mapi. Ovaj dodatak izlazi već 10. ožujka, a nadamo se kako će s vremenom biti integrirana na sve konzole i sustave. Ajde, ajde… brojimo sitno!

TAGOVIGrand Theft Auto V GTA V konzola multiplayer online PC rockstar

Komentiraj