Zabava

Aside Banners

Najbolje serije u 2007. godini

Idesh! Magazin odabrao je sedam najboljih TV serija u 2007. godini.

Piše , Objavljeno

Kako što već zasigurno znate, mi obožavamo serije, besciljna popodneva i večeri koje prolete poput japanskog vlaka dok mi u dahu odgledamo cijelu sezonu omiljene nam serije.

Curb Your Enthusiasm

Politički nekorektan humor, uskrsnuće Larry Davida, suluda glumačka postava i gomila sjajnih gostiju. O seriji više možete pročitati ovdje, a mi vam donosimo finale zadnje epizode, po mnogima najbolje sezone Bez oduševljenja, molim.

Family Guy

U teškoj konkurenciji, koju imaju u South Parku i Simpsonima, već šestu godinu zaredom The Family Guy oduševljava nas svojim apsurdnim humorom o čudnovatoj obitelji, a ako dosad niste pali pod njihove kandže, pročitajte zašto ih volimo, a vama donosimo TOP 10 šeste sezone.

Heroes

Jedan je političar koji može letjeti, drugi može naslikati budućnost, treći putovati kroz vrijeme i tu je jedna, pa gotovo neuništiva cheerleadersica koju oni moraju spasiti, kako bi spasili svijet. Iako je druga sezona lošija od početka, još uvijek su vrh američke tv produkcije. A vi pogledajte scenu iz pilota zbog kojega smo se navukli na ovu seriju.

Skins

Britanska hit serija ‘Skins’, neušminkana priča o tinejdžerima i njihovim avanturama u svijetu seksa, droge, mobitela, razuzdanih tuluma i borbe s anoreksijom, pomiče granice teen serijala. Serija je to koja je porušila mnoštvo tabua od masturbacije, izlaska u gay barove do golotinje. Oskudno odjeveni ili posve goli likovi možda nisu česta pojava u bližoj povijesti tinejdžerskih mainstream TV serija, ali u ‘Skins’ su inventar. Stoga ako već niste, potrudite se i pogledajte vjerojatno najbolju teen seriju svih vremena, a dok čekamo da konačno krene s prikazivanjem druga sezona, uživamo njihovim tulumima.

Sopranos

Najuspješnija serija u povijesti američke kabelske televizije i po mnogima jedna od najboljih serija svih vremena, u šestoj je sezoni završila priču o mafijaškoj obitelji Soprano. Iako je kraj serijala razočarao gledatelje, a mi vam nećemo otkriti zbog čega, jer HTV nakon Nove godine počinje s prikazivanjem posljednje sezone, treba dodati kako su u devet sezona prikazivanja i uz 86 prikazanih epizoda naši omiljeni mafijaši uspjeli nagrebati čak 17 Emmya.

Flight of the Conchords

što se dogodi kada četvrti po popularnosti novozelandski gitarski- digi – bongo – acapella – rap – funk – komični – folk duo preseli u New York u potrazi za slavom i novcem? Pročitajte ovdje, a mi vam za poklon donosimo još jedan urnebesni video broj iz ovog urnebesnog serijala.

Weeds

Druga sezona imala je jedan od najboljih season finalea ikada, a u trećoj sezoni Nancy Botwin s više i manje uspjeha rješava probleme vezane uz dilanje trave, odgajanje dvoje nemoguće djece, besposlenog šogora, nepouzdanih partnera i jebežljive susjede. Ovo je jedna od onih serija čija se sezona odgleda u jednom dahu, a dok ne pročitate zašto, pogledajte samo dio pustolovina stanovnika Agrestica.

TAGOVIfamily guy flight of the conchords heroes serija sopranos top 2007 weeds

Komentiraj