Zabava

Aside Banners

Najbolje You Tube sinkronizacije (1)

Idesh! vas rješava besciljnog surfanja internetom u potrazi za najboljim materijalom i donosi vam prvu kompilaciju sinkronizacija.

Piše , Objavljeno

Nakon što smo odgledali “James Bond / Ime ruže” legendarne Zločeste djece stvari više nikad nisu bile iste. Navukli smo se na šaljivo domaće izvrtanje dobro poznatih filmova. Neki uradci bili su remek djela sinkronizacije, dok su neki, iako ne tehnički savršeno izvedeni, vremenom postali kultni attachmenti raznih mailova.

U nedostatku jednog mjesta na kojem bi mogli pogledati “najbolje od najboljeg”, za vas smo kompilirali ono što You Tube ima za ponuditi po pitanju ovog vida zabave. Uživajte!

IN mjesto

Pogledajte gdje izlaze poznati. Dečko iz kvarta, Dalaj Lama zna gdje je špica, Zdravko Tomac voli se napucati “eksera” i otići na dobar rave party, a Dražen Budiša objasnit će vam što je “IN mjesto”.

Problem na ‘demiji

Iako se ne radi o najboljem radu Najboljeg dizajna koji su vam donijeli Bobu i Sttevana i dalje je riječ o odličnoj sinkronizaciji prepunoj idiotskog humora kojeg obožavamo. Pogledajte ovu tužnu priču.

Trebaš osvojit’ što više bodova

Zuhra u odličnom izdanju. Gotovo savršena sinkronizacija bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona. Obavezno pogledati!

što je to žarulja?

Budiša & Hloverka. Malo se toga može reći o ovom kultnom uratku.

Kod dva goluba

Jedna od najstarijih sinkronizacija koje smo uspjeli iskopati. Riječ je o Nadrealistima kojih se mlađe generacije jednostavno neće moći prisjetiti, a o političarima tog vremena da ne govorimo. No, na kraju krajeva neke su fore bezvremene i u kasnijim vremenima fora sa političarima koji pričaju o hrani i cugi nebrojeno je puta reciklirana od strane mnogih.

Canjuga – Vic

Iako je Canjuga davno zaboravljena figura “Tuđmanove Hrvatske”, ova minijatura ostala je kao jedan od rijetkih dokaza da je ova čovjek stvarno postojao.

Vicmaher

Odlična sinkronizacija u kojoj Zuhra izbacuje jedan od najduljih i uvjerljivo najglupljih viceva ikada ispričanih. Riba, vrana, tapir, dva mala mrava i još par drugih životinja protagonisti su ovog kombiniranog vica / basne.

Kita u Bila

Svojevremeno svaki je vlasnik e-mail adrese u svom inboxa imao sinkronizaciju Tarantinovog Kill Billa. Saznajte još jednu primjenu guščje masti!

Večernja škola – Otrovne zmije

Radi se o novom materijalu starog profesionalca Željka Pervana koji godinama nije izgubio na kvaliteti (što se sinkronizacija tiče), a u igri su samo pravi igrači:neponovljiva Hlo, Rojs, Lučin, Ivo Lončar i novi junak Duško “Dule” Bilandžić.

Bond / Ime ruže

Uspješna fuzija James Bonda i Ime ruže ne skriva samo niz odličnih doskočica već i niz referenci na političku scenu tog vremena. Postoji i alternativna verzija ove sinkronizacije, a uključuje Sean Connerya i Christiana Slatera u potrazi za starim Fićom i receptom za sladoled od “pistaće”. I ne zaboravite… Nemojte docnit’!

No Comment Bonus

Crna šupa

Lake & Teške droge

TAGOVIsinkronizacije tv večernja škola youtube Željko Pervan zuhra

Komentiraj