Film i TV

Kako leeeepo

Aside Banners

Najnoviji trailer za Guardians of Galaxy pravi je slatkiš za oči

Piše , Objavljeno

Kako mu se bliži datum premijere, Guardians of Galaxy ubacuju u višu marketinšku brzinu, pa je novi trailer pravi melem za oči željne šarenog i razigranog SF-a.

guardians 2

Iako su šanse za prvi veći financijski neuspjeh Marvela u posljednjih 10-ak godina poprilično realne, kako god Guardians of Galaxy prošao u kinima, nitko neće moći reći da nije bio dobar pokušaj. Naravno, barem po onome što smo do sada mogli vidjeti u trailerima. Za razliku od već poprilično dosadnih Spider-Manova, Iron-Manova, Hulkova i ostalih ziceraških superjunaka, ovdje imamo priliku vidjeti malo drugačiju, usudili bismo se reći i puno maštovitiju i originalniju skupinu svemirskih lutalica, lopova i manijaka, koji inače nikada ne bi izdržali u istoj sobi više od 30 sekundi, ali ih nužda ipak poveže na najnevjerojatniji način. Ah, ruku na srce, kada ti prijeti smak svijeta, pregrizeš neke stvari…

guardians 1

Osim zanimljivih likova i svemira u kojem se radnja odvija, glavni adut Guardians of Galaxy je apsolutno fantastični audio-vizualni dio, zbog kojega nam se svakim novim trailerom oči orose, a slina počnu nekontrolirano kapati iz kuta razjapljenih usta. Da, ovaj film će biti prava osjetilna bomba, šarena i razigrana ljepotica koja u tom segmentu vjerojatno neće imati konkurencije ovog ljeta. Ako ne vjerujete, samo bacite pogled na najnoviji trailer….

Guardians od Galaxy – trailer:

Osim dosta nove akcije, napokon dobivamo i natruhe pozadinske priče, prvenstveno one vezane uz Zemljanina Star-Lorda (Chris Pratt), glavnog junaka koji se nekim čudom našao na drugom kraju galaksije. Biti će tu i pokoja nova fora nerazdvojnog dvojca Rocketa (Bradley Cooper) i Groota (Vin Diesel), nešto opakih pogleda manijakalnog Draxa the Destroyera (Dave Bautista) i neizbježni kadar gole Gamore (Zoe Saldana), zbog kojega će mnoge geek vojske dignuti svoje šatore. Film je u kinima već 31. srpnja, a mi ga, iskreno, ne možemo dočekati!

TAGOVIblockbuster guardians of galaxy marvel sf superjunak

Komentiraj