Film i TV

Testosterona na tone

Aside Banners

Najveće akcijske zvijezde današnjice rasturaju u novom traileru za Expendables 3

Piše , Objavljeno

Kada u filmu imaš 10-ak najvećih akcijskih zvijezda u povijesti filma, maltene ti niti ne treba priča, ali novi trailer za The Expendables 3 ju ipak donekle otkriva.

expendables 3

Sve o trećem nastavku Explendables već je dobro poznato svim fanovima serijala, a oni koji se do sada nisu upoznali s njime, vjerojatno neće niti otvoriti ovaj članak. U ovom će se nastavku, osim klasične postave starih junaka, pojaviti i neke nove, još starije akcijske legende, te par mladih ratnika koji, iskreno, nikoga ne zanimaju. Zato se već sada pripremite na povratak u 70-e, 80-e i 90-e godine prošlog stoljeća, jer svi su gore i čekaju vas da se pridružite slatkoj, testosteronskoj zabavi!

Inače ne nabrajamo baš svakog glumca koji glumi u nekom filmu, ali ovaj put smo jednostavno zaslijepljeni količinom istinskih veličina, da ih moramo sve imenovati. Dakle, krenimo redom: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson i Harrison Ford, a posebne pozdrave šaljemo i Randyu Coutureu, Kelseyu Grammeru, Victoru Ortizu i opasnoj fajterici Rhondi Rousey, koja će malo razbiti ovaj festival kobasica. Tehnički, trebali bismo spomenuti i Kellana Lutza, ali pošto ga ne smatramo niti glumcem, niti cool likom niti akcijskim junakom, molba je odbijena (nismo mu čak niti podebljali slova imena)! Jesmo li nekoga zaboravili, provjerite u novom traileru!

The Expendables 3 – trailer:

U ovom traileru, između svih ovih silnih eksplozija, rešetanja, bacanja noževa, lomljenja kostiju, letova u helikopterima i zrakoplovima, vožnji u vlakovima i tenkovima i kulerskih pogleda, napokon vidimo i neke natruhe priče, koja tehnički i nije toliko bitna, ali ajde, svaki ju film mora imati. Uglavnom, glavni je negativac stanoviti Conrad Stonebanks (Mel Gibson), koji je zajedno s Barneyem Rossom (Sylvester Stallone) davnih dana i osnovao Expendablese. No, sada se počeo baviti trgovinom oružjem, pa mu Potrošni smetaju, te ih odlučuje riješiti, i to tako da otme najmlađe članove i natjera staru kljusad da dođe po njih. Koliko će to biti velika pogreška, vidjeti ćemo već 14. kolovoza!

TAGOVIakcija arnold schwarzenneger expendables expendables 3 sylvester stallone

Komentiraj