Film i TV

S ovim duhovima nema šale

Aside Banners

Nakon prvog trailera za ‘The Conjuring 2’ spavamo s upaljenim svjetlima

Piše , Objavljeno

James Wan se vraća onome što radi najbolje: snimanju jezivih paranormalnih horora zbog kojih ćemo se panično okretati preko ramena!

conjuringNakon što nam je donio Saw, Insidious i The Conjuring, tri ponajbolja horora novog milenija, James Wan je nakratko napustio ovaj žanr i bacio se na mnogo unosniji biznis: Furios 7. Pomislili smo kako se ovaj majstor jezive atmosfere i straha oprostio od onoga što radi najbolje i kako će od sada ploviti vodama visokobudžetne popcorn zabave, ali izgleda kako još uvijek nije rekao sve što je htio reći pa ćemo tako vrlo skoro u kinima gledati The Conjuring 2, nastavak hita iz 2013. godine koji je u kinima diljem svijeta zaradio preko 300 milijuna dolara i postao najgledaniji horor film te godine. Sada smo dobili prvi trailer nastavka i moramo priznati… nije nam svejedno!

The Conjuring 2 – trailer:

Priča se nastavlja nekoliko godina nakon događaja iz prvog dijela, a paranormalni istražitelji Lorraine Warren (Vera Farmiga) i Ed Warren (Patrick Wilson) pomažu samohranoj majci sa četvero male djece da se riješi zloćudnih duhova koji opsjedaju njezinu kuću u Londonu. Dakako, atmosfera je toliko mračna i jeziva da nam uopće nije jasno zašto rađe ne spale tu nastambu strave, ali duhovi koji prijete ubojstvima, križevi koji se okreću naopačke i bića koja izranjaju iz tame očigledno nisu dovoljna da se barem isele i žive bilo gdje drugdje na svijetu. Nećemo ići toliko daleko da kažemo kako je ovo najstrašniji film ikada jer izgleda kako ne nudi ništa pretjerano revolucionarno, ali uopće ne sumnjamo da ćemo već 10. lipnja 2016. godine imati itekako mnogo problema sa spavanjem!

TAGOVIhoror james wan jeza paranormalno the conjuring 2

Komentiraj